Wasmachine.com

Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing

Bekijk de goedkoopste Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing

De Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing is te koop bij

Review
Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing

De Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing wasmachine beschikt over 14 verschillende wasprogramma’s en een display om alles duidelijk vanaf te lezen. Met de varioSpeed optie krijg je tot 60% sneller superschoon wasgoed. Dit zijn al een paar voordelen, maar om de echte grote voor- en nadelen met jou te delen hebben we deze review geschreven zodat jij een beter beeld kunt vormen bij deze wasmachine.

De wasmachine wast erg energiezuinig en je wasgoed valt goed te overzien aan de hand van de trommelverlichting. Doordat de wasmachine overigens met sterke materialen en handige functies is gemaakt zul je extra lang plezier hebben van super schoon wasgoed. Een aantal andere handigheidjes zijn de kledingbeschermende trommel, de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen, het geluidsniveau en het vulgewicht van de wastrommel.

Naast al deze pluspunten horen er ook wat minpunten bij de wasmachine, namelijk de ontbrekende stoomfunctie en de missende Wi-Fi functie. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van deze wasmachine uitgebreid uitgelegd.

Voordelen van de Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing

Dit zijn de voordelen van de Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing:

Erg energiezuinig wassen

Met de Siemens WG44G2A7NL was je extra zuinig met energielabel A. De wasmachine verbruikt 101,2 kWh energie per jaar, wat 45,54 euro kost. Daarnaast verbruikt hij 10560 l water per jaar, wat 14,78 euro kost. Over de gehele levensduur zul je 330 euro aan energie besparen. Bovendien wast de machine milieuvriendelijk, dus als jij je steentje bij wilt dragen aan het milieu is deze wasmachine zeker een goede optie.

Goed zicht door de trommelverlichting

Doordat de wasmachine over trommelverlichting beschikt is de trommel en je wasgoed altijd goed te zien. Als je van plan bent om de wasmachine in een donkere ruimte te plaatsen is dit vooral een fijne bijkomstigheid. Daarnaast is het fijn dat je altijd goed in de gaten hebt welke kledingstukken nog in de wastrommel liggen, zodat je niks vergeet.

Lange levensduur door sterke materialen

De Siemens WG44G2A7NL valt in de topklasse met betrekking tot bouwkwaliteit. De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over hoe de wasmachine in elkaar zit en hoelang hij meegaat. Van een wasmachine in de topklasse zul je zeker lang plezier hebben! Wat zorgt er nou voor dat deze wasmachine tot de topklasse behoort? Hij beschikt over een RVS trommel en deurscharnier, een koolborstelloze motor en een zelfreinigende wasmiddellade. Heel veel onderhoud zal er dus niet nodig zijn. Ook beschikt de wasmachine over AquaStop waterbeveiliging, dit zorgt ervoor dat de wasmachine veilig staat op je nieuwe vissengraatvloer. Bij lekkage stopt de watertoevoer automatisch dankzij de dubbelwandige slang met elektronisch ventiel.

Topklasse waskwaliteit

Naast dat de Siemens WG44G2A7NL tot de topklasse behoort wat betreft bouwkwaliteit, behoort hij ook tot de topklasse wat betreft waskwaliteit. Dit betekent dat je een extra goed wasresultaat krijgt bij het wassen met deze wasmachine, heel schoon dus! Door de IntelligentDosing functie blijft je wasgoed ook langer mooi, doordat deze je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Er zal dus nooit te veel wasmiddel of wasverzachter gebruikt worden, dit kan namelijk slecht zijn voor je wasgoed.

Bescherm je kleding met speciale trommel

Bij deze wasmachine hoef je je geen zorgen te maken over het krimpen of slijten van je kleding. De wasmachine beschikt namelijk over een kledingbeschermende trommel. Door de speciale wandstructuur van deze trommel wordt je kleding zo goed mogelijk beschermd.

Tussentijds was toevoegen mogelijk

Kom jij er ook vaak na het starten van je wasmachine achter dat je je favoriete trui vergeten bent? Dit is geen probleem bij het wassen met de Siemens WG44G2A7NL. Het is mogelijk om tijdens het wasprogramma nog vieze was toe te voegen.

Extra stille wasmachine

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het verstandig om op het geluidsniveau te letten als je van plan bent de wasmachine vlak bij je slaap- of woonkamer te plaatsen. Een wasmachine met een hoog geluidsniveau kan voor overlast zorgen tijdens het centrifugeren. Maar met deze wasmachine zul je hier geen last van hebben. Hij behoort namelijk tot de meest stille wasmachines met een geluidsniveau van 70 decibel. Plaatse deze dus gerust naast je slaap- of woonkamer.

Geschikt voor een groot huishouden

De Siemens WG44G2A7NL heeft een vulgewicht van 9 kg. Een wasmachine met een vulgewicht van 9 kg is ruim genoeg voor een huishouden van 5 of meer personen. Hoe groter het vulgewicht, hoe gemakkelijker je wasbeurten zullen verlopen. Met 9 kg hoef je niet vaak te wassen en je kunt eenvoudig het beddengoed van verschillende personen in één wasbeurt schoon krijgen.

Nadelen van de Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing

Dit zijn de nadelen van de Siemens WG44G2A7NL intelligentDosing:

Niet bestuurbaar via Wi-Fi

Het aan- en uitzetten, in de gaten houden van je wasgoed of het juiste wasprogramma kiezen via Wi-Fi is helaas niet mogelijk bij deze wasmachine. Als je op zoek bent naar een wasmachine waarbij dit wel mogelijk is, is het verstandig om verder te kijken.

Heeft geen stoomfunctie

Een stoomfunctie heeft verschillende voordelen. Je wasgoed komt met minder kreuken uit de trommel en het stomen zorgt voor het verdwijnen van muffe geurtjes. De Siemens WG44G2A7NL heeft geen stoomfunctie, dus het tegengaan van kreuken en muffe geurtjes is iets wat lastiger zal gaan met deze wasmachine.

Conclusie

Om deze review samen te vatten hebben we voor- en nadelen van de Siemens WG44G2A7NL nog even op een rijtje gezet.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Heeft trommelverlichtingGeen stoomfunctie
Topklasse bouwkwaliteit
Topklasse waskwaliteit
Kledingbeschermende trommel
Tussentijds was toevoegen mogelijk
Laag geluidsniveau (70 dB)
Geschikt voor een groot gezin