Wasmachine.com

Hoe reset je een wasmachine?

Als je je wasmachine wilt resetten, kun je in de meeste gevallen gewoon de stekker uit het stopcontact halen, 30 seconde wachten en hem opnieuw aansluiten. Wanneer je daarna de wasmachine weer aanzet, is hij gereset. Hieronder leggen we per merk uit hoe je je wasmachine het beste kunt resetten.
Miele wasmachine resetten
Je kunt je Miele wasmachine resetten door hem uit te zetten, de stekker uit het stopcontact te halen, hem opnieuw aan te sluiten, 30 seconde te wachten en hem daarna weer aan te zetten.
Bosch en Siemens wasmachine resetten
Bosch en Siemens wasmachines zijn van dezelfde fabrikant en kunnen daarom op dezelfde manier gereset worden. Dit doe je door de wasmachine uit te zetten, de stekker uit en weer in het stopcontact te doen, een halve minuut te wachten en vervolgens de wasmachine weer aan te zetten.
Samsung wasmachine resetten
Je Samsung wasmachine reset je net zo makkelijk. Zet hem uit, haal de stekker uit het stopcontact en doe hem er opnieuw in. Wacht eventjes en zet hem weer aan.
AEG wasmachine resetten
Voor het resetten van een AEG wasmachine zet je hem allereerst uit, haal je de stekker uit het stopcontact, doe je hem er weer in en zet je de wasmachine na ongeveer 30 seconde weer aan.
LG wasmachine resetten
Je reset je LG wasmachine door hem uit te zetten, daarna haal je de stekker even uit het stopcontact. Wanneer de wasmachine weer is aangesloten zet je hem weer aan. Voilà, je LG wasmachine is gereset!