Wasmachine.com

Wasmachine Black Friday

Tijdens Black Friday 2024 scoor je de beste deals voor wasmachines. Heb je een nieuwe wasmachine nodig of is jouw wasmachine een verouderd model? Met Black Friday profiteer je van wasmachine aanbiedingen waarbij jij een nieuwe wasmachine koopt met hoge korting. Wij hebben de beste deals van wasmachines zoals Samsung, Miele, Bosch en AEG voor je uitgezocht.
Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Tijdens Black Friday scoor je wasmachines met hoge kortingen tot 70%.
  • De beste wasmachine Black Friday deals vind je in dit artikel.
  • Black Friday vindt altijd plaats op de vierde vrijdag van november.

Wat is Black Friday?

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten. Black Friday (in het Nederlands: zwarte vrijdag) valt altijd op de dag na Thanksgiving, dat ze in de VS op de vierde donderdag in november vieren. Tijdens Black Friday scoor je de beste deals en profiteer je van wasmachine aanbiedingen met hoge kortingen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan loont het zeker om tot november te wachten om de wasmachine Black Friday aanbiedingen in de gaten te houden en zo een goedkope wasmachine aan te schaffen met hoge korting. De exacte datum van Black Friday verandert elk jaar, maar Black Friday valt altijd op de vierde vrijdag van november. Vaak kun je in de week ervoor al goede wasmachine aanbiedingen vinden.

Dit zijn de beste Black Friday wasmachine deals van 2024

Ook tijdens Black Friday 2024 scoor je mooie wasmachine aanbiedingen. Het kan nogal overweldigend zijn om door alle deals een goede wasmachine te kiezen. Wij helpen je graag een handje door de beste Black Friday deals voor jou uit te zoeken. Zo maken wij de keuze voor een nieuwe wasmachine een stuk eenvoudiger.

Geld besparen door je wasmachine tijdens Black Friday te kopen

Webshops en winkels die meedoen met Black Friday staan erom bekend om Black Friday deals aan te bieden met hoge kortingen. Wanneer je een nieuwe wasmachine nodig hebt, is het zeker het wachten waard tot Black Friday. Je profiteert dan van leuke acties en hoge kortingen bij de webshops. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Dit scheelt je een hoop geld.

Waar zijn de beste Black Friday acties voor wasmachines te vinden?

Mediamarkt

Bij Mediamarkt profiteer je van goede Black Friday wasmachine deals. De Mediamarkt heeft meer dan 200 wasmachines in het assortiment, zo heb je ruime keuze om een goede wasmachine uit te zoeken. Bij de Mediamarkt koop je onder andere de merken Samsung, Miele, Bosch, AEG en Beko.

Coolblue

Coolblue heeft vele soorten wasmachines in het assortiment. Tijdens Black Friday profiteer je hier zeker van de beste wasmachine aanbieding. Coolblue verkoopt merken zoals AEG, Beko, Samsung en Siemens. Je vindt hier wasmachines in de uitverkoop met energieklasse A. Ben je er nog niet uit welke wasmachine je wilt aanschaffen? Met hun keuzehulp ben je verzekerd dat je de juiste wasmachine koopt.

BCC

BCC heeft tijdens Black Friday deals tot wel 40% korting op wasmachines en drogers. Hun website is daarom zeker een bezoekje waard om Black Friday. BCC heeft een ruim assortiment met wasmachines, drogers of een was-droogcombinatie.

Bol.com

Bol.com staat bekend om goede acties met Black Friday en hier scoor je dan ook de beste wasmachine deals. Met bijna 400 wasmachines en drogers in het assortiment heb je hier als consument de meeste ruime keuze voor de aanschaf van nieuw witgoed. Wasmachine merken zoals Bosch, Miele, Samsung en Siemens zijn het meest populair.

Waar let je op bij het kopen van een wasmachine tijdens Black Friday 2024

Welke wasmachine kopen?

Onderzoek ruim van te voren welke wasmachine je wilt aanschaffen. Bij het kopen van een wasmachine moet je naar een aantal dingen kijken. Heb je een groot huishouden en dus veel vulgewicht nodig? Welke energieklasse moet de wasmachine hebben? En wil je een wasmachine met bovenlader of voorlader? Het is verstandig om dit goed uit te zoeken zodat jij weet welke wasmachine je op Black Friday gaat kopen. Zo hoef je alleen nog de beste deal te vinden.

Vergelijk webshops

Nu je weet welke wasmachine jij gaat kopen, is het zoeken naar de beste aanbiedingen. Vergelijk verschillende webshops met elkaar om de beste prijs te vinden. In de week van Black Friday is het aan te raden om webshops als Coolblue, BCC en Bol.com goed in de gaten te houden om zo de beste korting te pakken.

Wees er snel bij, op=op

Schrijf je in voor nieuwsbrieven van verschillende webshops. Zo krijg je gelijk een melding en weet je wanneer Black Friday van start gaat om de wasmachine te kopen. Black Friday wasmachine deals kunnen snel uitverkocht zijn en op = op dus weer er snel bij!