Wasmachine.com

AEG L6FB586CBS ProSense

Bekijk de goedkoopste AEG L6FB586CBS ProSense

De AEG L6FB586CBS ProSense is te koop bij

Review
AEG L6FB586CBS ProSense

Een wasmachine met 10 verschillende wasprogramma’s, een digitaal display, een hoge reviewscore (9) en nog vele andere voordelen, we hebben het hier over de AEG L6FB586CBS ProSense! Wij hebben een review geschreven over deze wasmachine met als doel jou te helpen bij het kopen van een nieuwe wasmachine.

De AEG L6FB586CBS ProSense is een wasmachine met een gemiddeld goede bouwkwaliteit. Dit houdt in dat de machine over een koolborstelloze motor, een RVS trommel en waterbeveiliging beschikt. Maar aan de andere kant is er wel nog onderhoud nodig vanwege de ontbrekende zelfreinigende wasmiddellade en trommelreiniging. Verder heeft de wasmachine een geluidsniveau van 75 decibel, wat betekent dat je het centrifugeren zeker zult horen en het verstandig is om de machine niet naast je slaapkamer te zetten.

De grootste voordelen van de AEG L6FB586CBS ProSense zijn het energielabel, de kledingbeschermende trommel en het vulgewicht van 8 kg. Echter beschikt de wasmachine ook over enkele nadelen, zoals de basisklasse waskwaliteit, de ontbrekende trommelverlichting, en het feit dat de machine niet over een Wi-Fi functie beschikt. Hieronder hebben wij deze voor- en nadelen stuk voor stuk behandeld.

Voordelen van de AEG L6FB586CBS ProSense

Dit zijn de voordelen van de AEG L6FB586CBS ProSense:

Redelijk energiezuinig

Met energielabel B wast de wasmachine zeer zuinig in vergelijking tot andere wasmachines. Hij verbruikt 156 kWh energie per jaar, wat 70,20 euro kost. Daarnaast verbruikt hij 9999 l water per jaar, wat 14 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 260 euro aan energie. Bovendien beschikt de machine over de ProSense beladingssensor die de programmaduur op de hoeveelheid was aanpast. Zo zul je geen energie en water verspillen aan kleine ladingen was.

Kledingbeschermende trommel

Bij het gebruik van deze wasmachine hoef je je geen zorgen te maken over het slijten of krimpen van je kleding. Door de speciale wandstructuur in de trommel wordt je kleding namelijk extra goed beschermd.

Geschikt voor een klein gezin

De AEG L6FB586CBS ProSense heeft een vulgewicht van 8 kg, wat het mogelijk maakt om het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer te wassen. De wastrommel is geschikt voor kleine en grote ladingen was. Woon je met een paar vrienden of heb je een klein gezin? Dan past het vulgewicht van deze wasmachine perfect bij jouw huishouden.

Nadelen van de AEG L6FB586CBS ProSense

Dit zijn de nadelen van de AEG L6FB586CBS ProSense:

Geen verlichte trommel

De ontbrekende trommelverlichting van deze wasmachine kan als nadelig ervaren worden, aangezien de trommel hierdoor minder goed te overzien is. Vooral in een donkere ruimte is trommelverlichting geen overbodige luxe.

Slechts basisklasse waskwaliteit

De waskwaliteit van een wasmachine zegt alles over het wasresultaat. Er wordt hierbij gekeken naar hoe schoon jouw wasgoed de trommel uitkomt, of de wasmachine beschikt over extra functies die het gebruik eenvoudiger maken en of de wasmachine zichzelf reinigt. De AEG L6FB586CBS ProSense is slechts van basisklasse waskwaliteit, waardoor het gebruik minder eenvoudig is dan bij een wasmachine van topklasse waskwaliteit.

Heeft geen Wi-Fi

De AEG L6FB586CBS ProSense beschikt niet over de mogelijkheid om de machine aan de hand van Wi-Fi te besturen. Hierdoor is het niet mogelijk om de wasmachine aan of uit te zetten als je niet thuis bent. Als je op zoek bent naar een wasmachine waarbij dit wel mogelijk is, is het verstandig om nog even door te zoeken.

Beschikt niet over een stoomfunctie

Het stomen van je kleding met een stoomprogramma is een fijne toevoeging als je niet van strijken houdt. Het stomen gaat namelijk kreuken en vouwen in je wasgoed tegen. Dit is niet mogelijk met de AEG L6FB586CBS ProSense aangezien deze niet over een stoomfunctie beschikt.

Conclusie

We hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van de AEG L6FB586CBS ProSense. Hieronder staan de voor- en nadelen nog op een rijtje.

VoordelenNadelen
Redelijk energiezuinigGeen trommelverlichting
Kledingbeschermende trommelBasisklasse waskwaliteit
Geschikt voor een klein gezinHeeft geen Wi-Fi
Hoge reviewscore (9)Geen stoomfunctie