Wasmachine.com

Haier HW80-B14979

Bekijk de goedkoopste Haier HW80-B14979

De Haier HW80-B14979 is te koop bij

Review
Haier HW80-B14979

Met een reviewscore van een 9.2, 14 verschillende wasprogramma’s met opties voor wol, sport- en babykleding en een display om alles eenvoudig op af te lezen is de Haier HW80-B14979 een erg goede wasmachine. In deze review zullen we alle voor- en nadelen van de Haier HW80-B14979 bespreken zodat jij een goed beeld van de wasmachine zult krijgen.

De wasmachine wast erg energiezuinig met energielabel A, is gemaakt van topklasse bouwkwaliteit, en is geschikt voor een klein gezin. Daarnaast zul je niet snel overlast ervaren vanwege het lage geluidsniveau en beschikt de wasmachine over verschillende handigheidjes, zoals een stoomfunctie, een kledingbeschermende trommel en trommelverlichting. De nadelen van de wasmachine zijn de ontbrekende Wi-Fi functie en het feit dat de machine slechts tot de basisklasse wat betreft waskwaliteit behoort. Wat al deze functies betekenen hebben we hieronder uitgebreid uitgelegd.

We raden het gebruik van een tussenstuk bij deze wasmachine af. Heb je een wasdroger? Dan plaats je deze best naast de wasmachine

Voordelen van de Haier HW80-B14979

Dit zijn de voordelen van de Haier HW80-B14979:

Energiezuinig wassen met label A

Door energielabel A was je erg energiezuinig met de Haier HW80-B14979. Aan energie verbruikt de wasmachine 103 kWh per jaar, wat 46,35 euro kost. Daarnaast verbruikt hij 9680 l water per jaar, wat 13,55 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 330 euro aan energie. Een erg energiezuinige optie dus!

Goed zicht door trommelverlichting

Een erg fijn voordeel van de wasmachine is de trommelverlichting. Veel wasmachines beschikken niet over deze verlichting wat voor slecht zicht op de wastrommel zorgt, maar de Haier HW80-B14979 beschikt hier wel over! Je kunt je wasgoed altijd goed in de gaten houden en je zult nooit meer een verdwaalde sok van de vorige wasbeurt tegenkomen. Als je van plan bent om de wasmachine in een donkere ruimte te plaatsen is dit bovendien een extra fijne toevoeging.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over de materialen van de wasmachine en hoelang de wasmachine meegaat. Qua bouwkwaliteit behoort deze wasmachine tot de topklasse, je zult er dus extra lang plezier van hebben. Wat zorgt er nou voor dat de wasmachine tot de topklasse behoort? Hij beschikt over een koolborstelloze motor en een zelfreinigende wasmiddellade. Hierdoor is onderhoud minder nodig en heeft de wasmachine een extra lange levensduur.

Beschikt over een stoomfunctie

Met het SteamPlus stoomprogramma worden kreuken en nare luchtjes in je wasgoed verwijderd. Hierdoor is strijken nauwelijks nog nodig en kun je je kleding opfrissen zonder te wassen.

Kledingbeschermende trommel

Geen stress meer over het slijten of krimpen van je kleding met de kledingbeschermende trommel van de Haier HW80-B14979. Door de speciale wandstructuur wordt je kleding extra goed beschermd.

69 decibel

Bij het kiezen van een nieuwe wasmachine kan het geluidsniveau en de plek waar je hem wilt plaatsen erg bepalend zijn. Door de koolborstelloze motor Direct Motion wast de Haier HW80-B14979 extra stil. Zo heeft de wasmachine een geluidsniveau van 69 decibel. Maak je dus geen zorgen over overlast van het centrifugeren als je de wasmachine naast je slaap- of woonkamer wilt plaatsen, want je zult er geen last van hebben.

Geschikt voor een klein gezin

Doe jij naast kleine ladingen was ook grote ladingen was? Dan is het vulgewicht van 8 kg van deze wasmachine perfect voor jou. Dit is geschikt voor als je het beddengoed van 2 of 3 personen wilt wassen. Woon jij samen met 2 vrienden of heb je een kleintje op komst? Kijk niet verder dan de Haier HW80-B14979.

Nadelen van de Haier HW80-B14979

Dit zijn de nadelen van de Haier HW80-B14979:

Geen Wi-Fi

Een nadeel van de wasmachine is de ontbrekende Wi-Fi functie. Hierdoor is het niet mogelijk om de machine op afstand in de gaten te houden en te besturen. Het is van belang dat je in de buurt van de wasmachine blijft als deze aan het draaien is.

Slechts van basisklasse waskwaliteit

De wasmachine behoort slechts tot de basisklasse wat betreft waskwaliteit. Als je op zoek bent naar een wasmachine met niet te veel toeters en bellen is dit een geschikte keuze, maar als je op zoek bent naar een wasmachine met extra functies en een uitstekend wasresultaat is deze wasmachine waarschijnlijk niet de beste keuze. De Haier HW80-B14979 vergt meer onderhoud en zal minder lang meegaan dan andere wasmachines.

Conclusie

Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de Haier HW80-B14979 nog een keer opgesomd om deze review mee af te sluiten.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Heeft trommelverlichtingBasisklasse waskwaliteit
Topklasse bouwkwaliteit
Beschikt over een stoomfunctie
Kledingbeschermende trommel
Laag geluidsniveau (69 dB)
Geschikt voor een klein gezin
Hoge reviewscore (9.2)