Wasmachine.com

Samsung WW70TA049TE EcoBubble

Bekijk de goedkoopste Samsung WW70TA049TE EcoBubble

De Samsung WW70TA049TE EcoBubble is te koop bij

Review
Samsung WW70TA049TE EcoBubble

De Samsung WW70TA049TE EcoBubble is een goede wasmachine met een hoge reviewscore van een 9.1. Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van deze Samsung wasmachine? Lees dan hieronder onze uitgebreide review!

De Samsung WW70TA049TE EcoBubble wasmachine heeft 14 verschillende wasprogramma’s voor verschillende soorten wasgoed zoals gemengde was, wol en fijne was. Bovendien is de wasmachine door de consument beoordeeld met een 9, een erg hoge reviewscore. EcoBubble wast je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Deze technologie vormt koud water, wasmiddel en lucht om in schuimbellen. Zo verdwijnen vlekken ook bij een lage temperatuur, wat beter is voor je was. Op het display kun je alles over de wasprogramma’s duidelijk aflezen. De wasmachine beschikt verder over een koolborstelloze motor, trommelreiniging en zelfreinigende wasmiddellade. Dit zorgt ervoor dat er niet veel onderhoud nodig is.

De voordelen van de Samsung WW70TA049TE EcoBubble zijn de stoomfunctie, de energiezuinigheid, de kledingbeschermende trommel en het lage geluidsniveau. Daarnaast is de wasmachine geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. Een erg groot en uniek voordeel van de wasmachine is het feit dat hij als beste is getest door Coolblue! De nadelen van de Samsung WW70TA049TE EcoBubble zijn dat de wasmachine geen trommelverlichting en geen Wi-Fi heeft. Hieronder hebben we deze voor- en nadelen verder uitgelegd.

Voordelen van de Samsung WW70TA049TE EcoBubble

Dit zijn de voordelen van de Samsung WW70TA049TE EcoBubble:

Beschikt over een stoomfunctie

Het Steam Wash programma van de wasmachine zorgt voor extra schoon wasgoed aangezien het allergenen en bacteriën verwijdert. Ook gaat het stomen kreuken en vouwen in je kleding tegen, waardoor er minder strijkwerk overblijft. Om je beddengoed en handdoeken grondig te reinigen, gebruik je het programma hygiënisch stomen.

Energiezuinig wassen

De wasmachine heeft energielabel B, wat een erg energiezuinig label is. Aan energie verbruikt de wasmachine 114 kWh per jaar, wat 51,30 euro kost. Daarnaast verbruikt de wasmachine 9900 l water per jaar, wat 13,16 euro kost. Over de gehele levensduur zul je 260 euro besparen.

Als beste getest door Coolblue

De Samsung WW70TA049TE is als een van de weinige wasmachines als beste getest door Coolblue. Zo weet je zeker dat je een goede wasmachine in huis hebt!

Kledingbeschermende trommel

De Samsung WW70TA049TE EcoBubble heeft een speciale kledingbeschermende trommel. Door de speciale wandstructuur in de trommel wordt je kleding extra goed beschermd tegen slijtage en krimpen.

Geschikt voor een single of stel

Het vulgewicht van deze wasmachine is 7 kg, wat goed aansluit bij een huishouden van 1 of 2 personen. Je kunt het beddengoed van 2 personen perfect in één beurt wassen. Woon je op jezelf of met iemand anders? Dan is dit vulgewicht perfect voor jou.

Laag geluidsniveau (72 dB)

Bij deze wasmachine maak je je geen zorgen meer over geluidsoverlast. Doordat de wasmachine een maximaal geluidsniveau van 72 decibel heeft kun je hem prima dichtbij de slaap- of woonkamer plaatsen.

Nadelen van de Samsung WW70TA049TE EcoBubble

Dit zijn de nadelen van de Samsung WW70TA049TE EcoBubble:

Heeft geen trommelverlichting

De wasmachine beschikt niet over trommelverlichting, waardoor het zicht tijdens het in- en uitruimen van je was beperkt blijft. Vooral als je van plan bent om de wasmachine in een donkere ruimte te plaatsen kan dit vervelend zijn.

Heeft geen Wi-Fi

Het besturen van je wasmachine via Wi-Fi is een steeds populairdere functie. De Samsung WW70TA049TE EcoBubble heeft deze functie helaas niet. Hierdoor is het niet mogelijk om de wasmachine vanaf je smartphone of tablet aan of uit te zetten.

Conclusie

Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de wasmachine opgesomd.

VoordelenNadelen
Beschikt over een stoomfunctieGeen trommelverlichting
EnergiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Als beste getest door Coolblue
Kledingbeschermende trommel
Geschikt voor een single of stel
Laag geluidsniveau (72 dB)
Hoge reviewscore (9)