Wasmachine.com

Miele wasmachine aanbieding

Miele wasmachines zijn erg duur, maar daar staat wel tegenover dat ze een ontzettend lange levensduur hebben. Het vinden van een goede Miele wasmachine aanbieding is dus als het winnen van de jackpot, want je krijgt de beste kwaliteit voor een lagere prijs. Er zijn verschillende manieren om een goede korting te vinden, van Black Friday tot aan cashback en kopen op afbetaling. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het kopen van een Miele wasmachine in de aanbieding.
Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Miele maakt de beste wasmachines, maar heeft ook de hoogste prijzen.
  • Met een aanbieding kun je flink besparen op de aanschafprijs.
  • Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente aanbiedingen.

Hoeveel kost een Miele wasmachine gemiddeld?

De goedkoopste wasmachine van Miele kost bijna €1000. Hiervoor krijg je een wasmachine met een vulgewicht van 7 kg, energielabel B en een basisklasse waskwaliteit.

Het aller duurste model heeft een adviesprijs van bijna €1750. Voor dat geld krijg je een nieuwe Miele wasmachine met Miele TwinDos, PowerWash en SingleWash met een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine doseert je wasmiddel op basis van de inhoud van de Miele SoftCare trommel, waardoor je kleding langer mooi blijft. Ook bespaar je flink op energie- en waterverbruik, waarmee de hogere aanschafprijs gecompenseerd wordt.

Dit zijn de beste Miele wasmachine aanbiedingen van dit moment

Heb je nu een nieuwe wasmachine van Miele nodig? Kijk dan eens naar de aanbiedingen die op dit moment lopen. Houd deze pagina in de gaten, want de aanbiedingen worden continu aangepast aan het meest recente aanbod. Je doet er goed aan om het adres op te slaan in je favorieten en regelmatig eens terug te komen om te kijken of de wasmachine van je dromen er tussen staat.

Cashback acties op Miele wasmachines

Bij een cashback actie betaal je altijd de volledige prijs, maar kun je achteraf een gedeelte daarvan terug vragen. Dit gaat meestal via de website van Miele of van het verkooppunt.

Je registreert je wasmachine op je naam en zodra je registratie is verwerkt zie je het geld vanzelf op je rekening verschijnen. Hierbij krijg je dus wel degelijk korting, maar je moet er wel zelf wat voor doen.

Kortingen op Miele wasmachines

Kortingen op Miele wasmachines zijn zowel online als in de winkel te vinden. Ondanks dat het een duur merk is, zijn er altijd wel aanbieders die met de prijs durven te stunten. Als je een mooie wasmachine op het oog hebt, kun je altijd beter even wachten totdat je een aanbieding hebt gevonden, de kans is namelijk groot dat je hetzelfde model voor een veel lagere prijs kunt vinden.

Sommige websites hebben de mogelijkheid om een prijs alarm in te stellen, je krijgt dan vanzelf een notificatie als er een aanbieding is, zonder dat je dat zelf de hele tijd in de gaten hoeft te houden. Dit kun je doen voor specifieke modellen, maar ook voor functies waar je naar op zoek bent, zo krijg je bijvoorbeeld iedere keer een melding als er een wasmachine met zelfreinigende wasmiddellade in de aanbieding is.

Miele wasmachine kopen met Black Friday

Iedere vierde vrijdag van november doen ook veel Nederlandse bedrijven en webwinkels mee aan het Amerikaanse Black Friday. In het begin was dat alleen nog een enkele dag waarop veel producten in de aanbieding gingen, maar tegenwoordig wordt het bijna tot een hele week gestrekt.

Als je in de winterperiode op zoek bent naar een nieuwe wasmachine is het verstandig om te wachten tot deze dag, want de kans is heel groot dat het model van je dromen op die dag flink afgeprijsd zal zijn.

De kortingen die op deze dag worden gehanteerd zijn vaak veel extremer dan de reguliere aanbiedingen, soms kun je tot wel 80% besparen op hele dure dingen.

De meest populaire modellen van Miele

Het assortiment van Miele is ontzettend uitgebreid en daarom kan het lastig zijn om de wasmachine te vinden die past bij jou. Soms kan het dus handig zijn om je alleen te focussen op de populairste modellen en daarom hebben we die hier voor je op een rijtje gezet.

Welke eigenschappen maken een wasmachine van Miele uniek?

Miele staat erom bekend dat ze er alles aan doen om hun wasmachines zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hiervoor hebben zij een aantal verschillende technologieën bedacht.

Miele CapDosing

Alle wasmachines van Miele hebben een CapDosing lade waarin het beste vloeibare wasmiddel zit. Je plaatst de cap eenvoudigweg in de lade en het speciale wasmiddel geeft jouw kleding de behandeling die het nodig heeft. Hiervoor hoef je alleen op de display de juiste capsule te selecteren. Miele zelf heeft vijf speciale wasmiddelen en drie wasverzachters die allemaal voor een speciale stof geselecteerd zijn, maar je kan ook regulier wasmiddel gebruiken, voeg het vloeibaar wasmiddel dan gewoon toe in de lade.

Miele TwinDos

Met dit systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor iedere lading. Je gebruikt altijd precies genoeg, waardoor je wasgoed minder lang gespoeld hoeft te worden. Dat is beter voor de kwaliteit van je wasgoed. Je kunt hiervoor speciaal wasmiddel van Miele gebruiken, maar ook zelf wasmiddel toevoegen.

Miele PowerWash

Bij deze functie wordt het water eerst gemengd met het wasmiddel en vervolgens over je wasgoed uit gesproeid. Iedere vezel van je kleding wordt meegenomen, dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet goed schoon wordt. Met de techniek verbruik je aanzienlijk minder water en energie, zonder dat je hoeft in te leveren op de waskwaliteit.

Alternatief: betaal een Miele wasmachine in termijnen af

Er zijn ook websites die het aanbieden om je Miele wasautomaat in meerdere delen te betalen. Je kunt vaak kiezen voor een termijn van 3,6 of 12 maanden, maar daarbij moet je er wel rekening mee houden dat je uiteindelijk een bedrag betaalt dat veel hoger is dan de originele verkoopprijs.

Op afbetaling betaal je namelijk ook vaak rente, wat tussen de 10% en 20% is. Bij een wasmachine van €800 kan je aan het einde van de rit dus tussen de €880 en €960 hebben betaald. Hoe meer termijnen je kiest, hoe hoger de rente zal zijn.

Veelgestelde vragen over een Miele wasmachine aanbieding

Tot slot behandelen we nog de vragen die andere consumenten vaak stellen over Miele wasmachine aanbiedingen, zo weet je zeker dat je alle benodigde informatie tot je beschikking hebt.

Wat is de beste wasmachine van Miele?

De beste wasmachines van Miele hebben uitstekende bouwkwaliteit, een hoog energielabel, een laag geluidsniveau en veel functies die het gebruiksgemak verhogen. Bepaal altijd voor jezelf wat de beste wasmachine van Miele is door te kijken naar wat je behoeftes zijn en welke spullen je wast. Als je het niet belangrijk vindt dat je wasgoed snel gewassen kan worden, dan heb je bijvoorbeeld niks aan de Miele PowerWash functie.

Wat is de levensduur van een Miele wasmachine?

Je mag ervan uitgaan dat een Miele wasmachine zo’n 2351 wasbeurten mee zal gaan. Reken zelf uit hoe veel jaar dat is door het aantal wasbeurten te delen door 52 en vervolgens door het aantal keer in de week dat je een wasje draait.

Is Miele nog steeds de beste wasmachine?

Volgens velen is Miele nog steeds de beste wasmachine. Niet alleen omdat het de beste wasresultaten heeft, maar ook omdat de bouwkwaliteit hoog is en daardoor de levensduur ook lang. Het kost je wat om een Miele in huis te halen, maar daarna zal je er nog heel lang plezier van hebben.

Is Miele het geld waard?

Voor veel mensen is Miele het geld zeker waard. Als je geen zin hebt om zelf veel na te moeten denken laat je alles lekker door je wasmachine regelen. De speciale wasprogramma’s passen zich precies aan op jouw lading wasgoed, waardoor je zelf eigenlijk niks anders hoeft te doen dan je wasgoed ind e trommel doen en het er na een tijdje weer uit halen. Een kind kan de was doen.