Wasmachine.com

Siemens WT7U4600NL Selfcleaning

Bekijk de goedkoopste Siemens WT7U4600NL Selfcleaning

De Siemens WT7U4600NL Selfcleaning is te koop bij

Review
Siemens WT7U4600NL Selfcleaning

Ben je op zoek naar een wasdroger voor naast je nieuwe wasmachine? De Siemens WT7U4600NL Selfcleaning is een goede wasdroger met verschillende voor- en nadelen die we in deze review bespreken. Het is een warmtepomp droger met 14 verschillende droogprogramma's, een anti vibratie functie, een kledingbeschermende trommel en door de selfcleaning condensor hoef je minder te strijken.

Voordelen van de Siemens WT7U4600NL Selfcleaning

Dit zijn de voordelen van de Siemens WT7U4600NL Selfcleaning.

Erg energiezuinige wasdroger (A+++)

De Siemens WT7U4600NL is de meest energiezuinige type wasdroger met energielabel A+++. Per jaar verbruikt de droger 177 kWh aan energie, wat 70,8 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 1545 euro aan energie. Bovendien is de droger ook milieuvriendelijk en beschikt deze over de automatisch uitschakelen functie, waardoor de machine nooit te lang aan staat. Doordat het apparaat zichzelf tijdens het droogproces schoonmaakt behoudt hij bovendien zijn energiezuinige werking.

Geschikt voor 3 of 4 personen (8 kg vulgewicht)

Met een maximaal vulgewicht van 8 kg wasgoed is de Siemens WT7U4600NL geschikt voor een huishouden van 3 of 4 personen. Zo droog je al het wasgoed van één wasbeurt tegelijk. De trommel is geschikt voor een kleine lading, maar ook grote ladingen.

Stille wasdroger (64 dB)

De Siemens wasdroger heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. Hierdoor behoort de droger tot de stille wasdrogers. Je kunt deze dus prima naast je slaapkamer of bij je werkplek plaatsen. Je zult geen geluidsoverlast ervaren.

Heeft een zelfreinigende condensor

De warmtepompdroger heeft een zelfreinigende condensor. Een zelfreinigende condensor zorgt ervoor dat de condensor zichzelf schoonspoelt met het vocht uit je wasgoed. Je hoeft dit dus niet meer zelf te doen, waardoor er minder onderhoud aan de machine nodig is en deze langer meegaat.

Heeft een antikreuk-programma

Het antikreuk-programma van de Siemens WT7U4600NL zorgt ervoor dat de trommel blijft doordraaien na het programma einde zodat het wasgoed niet in een prop stil komt te liggen. Als het wasgoed in een prop blijft liggen wordt het gekreukt. Door het antikreuk-programma ga je dus kreuken en vouwen in je wasgoed tegen, waardoor er minder strijkwerk over blijft.

Nadelen van de Siemens WT7U4600NL Selfcleaning

Dit zijn de nadelen van de Siemens WT7U4600NL Selfcleaning.

Heeft geen Wi-Fi

Een nadeel van de Siemens WT7U4600NL Selfcleaning is dat de wasdroger geen Wi-Fi heeft. Hierdoor kun je de wasdroger niet besturen vanaf je smartphone. Dit kan fijn zijn als je niet vaak thuis bent en dus minder tijd over hebt om de was te doen.

Heeft geen stoomfunctie

Doordat de Siemens WT7U4600NL Selfcleaning niet over een stoomfunctie beschikt is het niet mogelijk om de kreuken en nare geurtjes in je wasgoed met behulp van stoom te verwijderen. Bij wasdrogers met een stoomfunctie heb je minder strijkwerk achteraf en is een korte opfrisbeurt waarbij bacteriën worden verwijderd een fijne toevoeging.

Conclusie

Wij hopen dat je na het lezen van deze review een beter beeld bij de Siemens WT7U4600NL Selfcleaning hebt gekregen. Hieronder staan de voor- en nadelen van de wasmachine nog een keer op een rijtje.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinige wasdroger (A+++)Heeft geen Wi-Fi
Geschikt voor 3 of 4 personen (8 kg vulgewicht)Heeft geen stoomfunctie
Stille wasdroger (64 dB)
Heeft een zelfreinigende condensor
Heeft een antikreuk-programma