Wasmachine.com

Bosch WAV28K0EFG i-DOS

Bekijk de goedkoopste Bosch WAV28K0EFG i-DOS

De Bosch WAV28K0EFG i-DOS is te koop bij

Review
Bosch WAV28K0EFG i-DOS

De Bosch WAV28K0EFG i-DOS is een betrouwbare wasmachine met een reviewscore van een 9. Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van deze Bosch wasmachine? Lees dan hieronder onze uitgebreide review!

Naast dat de wasmachine goed beoordeeld wordt door de consument beschikt hij ook over een display en een SpeedPerfect programma waar je 65% sneller mee wast! De voordelen van de Bosch WAV28K0EFG i-DOS zijn de energiezuinigheid, de trommelverlichting, de topklasse bouw- en waskwaliteit en de kledingbeschermende trommel.

Bovendien is het mogelijk om vergeten kledingstukken tijdens het programma toe te voegen en is de wasmachine geschikt voor een groot gezin. Met het lage geluidsniveau van 69 decibel maak je je geen zorgen meer over geluidsoverlast. De nadelen van de Bosch WAV28K0EFG i-DOS zijn dat de wasmachine geen stoomfunctie en geen Wi-Fi heeft. Wat dit allemaal betekent voor het gebruiksgemak lees je hieronder bij de voor- en nadelen.

Voordelen van de Bosch WAV28K0EFG i-DOS

Dit zijn de voordelen van de Bosch WAV28K0EFG i-Dos:

Erg energiezuinig wassen

Het energiezuinige wassen van de wasmachine is een groot voordeel. Zo heeft de wasmachine energielabel A en is hij ook nog eens milieuvriendelijk. Aan energie verbruikt de machine 105,6 kWh per jaar, wat 47,52 euro kost. Daarnaast verbruikt de machine 10560 l water per jaar, wat 14,78 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 330 euro.

Heeft trommelverlichting

De Bosch WAV28K0EFG i-DOS heeft trommelverlichting, zo houd je goed zicht op je wasgoed. Vooral als je van plan bent om de wasmachine in een donkere ruimte te plaatsen kan dit een groot voordeel zijn.

Lange levensduur door topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van een wasmachine zegt alles over hoe lang de machine meegaat. Er wordt hierbij met verschillende aspecten rekening gehouden. Zo heeft de Bosch WAV28K0EFG i-DOS een RVS trommel en RVS scharnier, trommelreiniging, een zelfreinigende wasmiddellade en waterbeveiliging. Dit draagt allemaal bij aan het feit dat je lang plezier zult hebben van deze wasmachine.

Extra schoon door topklasse waskwaliteit

Naast dat de bouwkwaliteit van topklasse is, is de waskwaliteit ook van topklasse bij de Bosch WAV28K0EFG i-DOS. De waskwaliteit heeft alles te maken met hoe schoon jouw wasgoed de trommel uit komt. De i-Dos functie doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Daarna verspreidt het 4D Wash System het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, waardoor je nog schoner wast.

Kledingbeschermende trommel

Doordat de wasmachine over een kledingbeschermende trommel beschikt zal je kleding extra lang mooi blijven. De speciale wandstructuur in de trommel beschermt je kleding tegen slijtage en krimpen.

Tussentijds was toevoegen mogelijk

Een voordeel dat door veel mensen fijn wordt gevonden is de mogelijkheid om vergeten was toe te voegen zonder het programma te onderbreken. Kom jij ergens in huis nog een vies kledingstuk tegen? Of heeft iemand de wasmachine al aangezet, maar heb je nog een vies T-Shirt? Je kunt deze gewoon toevoegen zonder te hoeven wachten.

Laag geluidsniveau (69 dB)

Wasmachines met een geluidsniveau van onder de 71 decibel horen bij de extra stille machines. Deze wasmachine dus ook met een geluidsniveau van 69 decibel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over geluidsoverlast als je de wasmachine in je woonkeuken of naast je slaapkamer wilt plaatsen.

Geschikt voor een groot gezin

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het altijd belangrijk om te kijken of het vulgewicht goed aansluit bij het aantal personen in je huishouden. De Bosch WAV28K0EFG i-DOS heeft een maximaal vulgewicht van 9 kg, wat geschikt is voor een huishouden van 5 of meer personen.

Nadelen van de Bosch WAV28K0EFG i-DOS

Dit zijn de nadelen van de Bosch WAV28K0EFG i-Dos:

Heeft geen Wi-Fi

Doordat de wasmachine geen Wi-Fi heeft is het niet mogelijk om hem vanaf je smartphone of tablet te besturen. Dit kan vervelend zijn als je druk bent en daardoor niet veel tijd hebt om de was te doen.

Heeft geen stoomfunctie

Als een wasmachine over een stoomfunctie beschikt is het mogelijk om een stoomprogramma aan het wasprogramma toe te voegen. Het stomen gaat kreuken en vouwen in je wasgoed tegen, waardoor strijkwerk niet meer nodig is. Ook laat het nare geurtjes verdwijnen. De Bosch WAV28K0EFG i-DOS heeft deze functie niet.

Conclusie

Hieronder staan de voor- en nadelen nog een keer op een rijtje.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Heeft trommelverlichtingGeen stoomfunctie
Topklasse bouwkwaliteit
Topklasse waskwaliteit
Kledingbeschermende trommel
Tussentijds was toevoegen mogelijk
Laag geluidsniveau (69 dB)
Geschikt voor een groot gezin
Hoge reviewscore (9)