Wasmachine.com

AEG L8FB786CBS ÖKOMix

Bekijk de goedkoopste AEG L8FB786CBS ÖKOMix

De AEG L8FB786CBS ÖKOMix is te koop bij

Review
AEG L8FB786CBS ÖKOMix

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij hebben deze review geschreven om jou een handje te helpen bij het maken van een keuze.

Met een duidelijk display om alles op af te lezen, een normaal geluidsniveau en allerlei extra functies kan de AEG L8FB786CBS ÖKOMix zomaar de juiste wasmachine voor jou zijn. Het geluidsniveau ligt op 76 decibel, dit betekent dat je de wasmachine zult horen tijdens het centrifugeren, maar dat hij niet als een luide wasmachine wordt beschouwd. Het is verstandig om de wasmachine niet te dicht bij je slaap- of woonkamer te plaatsen. Verder wast de wasmachine erg energiezuinig, is hij van een goede bouw- en waskwaliteit, en is hij geschikt voor een klein gezin.

Bovendien beschikt de machine over extra functies, de stoomfunctie, een kledingbeschermende trommel en de mogelijkheid om tijdens het programma nog was toe te voegen. Natuurlijk horen er ook wat nadelen bij de wasmachine. De AEG L8FB786CBS ÖKOMix beschikt niet over trommelverlichting en het is ook niet mogelijk om de machine op afstand te besturen via Wi-Fi. Wat al deze voor- en nadelen betekenen voor het gebruiksgemak hebben we hieronder uitgebreid uitgelegd.

Voordelen van de AEG L8FB786CBS ÖKOMix

Dit zijn de voordelen van de AEG L8FB786CBS ÖKOMix:

Erg energiezuinig wasjes draaien

Met energielabel A wast de AEG L8FB786CBS ÖKOMix erg energiezuinig. De wasmachine verbruikt 103,4 kWh energie per jaar, wat 46,53 euro kost. Daarnaast verbruikt hij 10120 l water per jaar, wat 14,17 euro kost. Over de gehele levensduur bespaar je 330 euro aan energie. Bovendien beschikt de wasmachine over de ProSense beladingssensor die het programma aanpast op de hoeveelheid was. Zo zul je extra energie en water besparen.

Lange levensduur door goede bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit bepaalt hoelang de wasmachine meegaat en de AEG L8FB786CBS ÖKOMix behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit. Door de goede materialen die gebruikt zijn zul je extra lang van deze wasmachine genieten en is er niet veel onderhoud nodig.

Extra schoon wasgoed

De topklasse waskwaliteit van deze wasmachine betekent dat je wasgoed extra schoon de trommel uit komt. Dankzij de ÖKOMix technologie zul je een nog beter wasresultaat krijgen, doordat de zeep zich gelijkmatig over de was verspreidt. De wasmachine mengt het wasmiddel vooraf met water en sproeit dit gelijkmatig over je was. Het schuim komt beter bij je kleding en vermindert hardnekkige vlekken.

Pro-Steam functie

Houd jij niet van strijken en ben je op zoek naar een wasmachine waarbij een korte opfrisbeurt mogelijk is? Dan zit je met de ProSteam functie van de AEG L8FB786CBS ÖKOMix zeker goed. Door het stoomprogramma aan het einde van het wasprogramma zal je wasgoed met minder kreuken de trommel uitkomen. Bovendien kun je gebruik maken van dit programma als je favoriete T-shirt alleen een opfrisbeurt nodig heeft en niet gewassen hoeft te worden.

Heeft een kledingbeschermende trommel

Door de speciale wandstructuur in de kledingbeschermende trommel wordt je kleding extra goed beschermd tegen slijtage en krimping. Geen zorgen meer over de staat van je kleding met deze wasmachine!

Tussentijds was toevoegen mogelijk

Ben je vergeten een vies kledingstuk toe te voegen en heb je het wasprogramma al gestart? Met deze wasmachine is dit geen probleem meer. Het is namelijk mogelijk om was toe te voegen als de machine al aan het draaien is.

Geschikt voor een klein gezin

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het vulgewicht een belangrijk punt om in de gaten te houden. De AEG L8FB786CBS ÖKOMix heeft een vulgewicht van 8 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een klein gezin of een huishouden van 2 of 3 personen. Je kunt kleinere ladingen, maar ook grotere ladingen in één wasbeurt wassen.

Nadelen van de AEG L8FB786CBS ÖKOMix

Dit zijn de nadelen van de AEG L8FB786CBS ÖKOMix:

Niet de mogelijkheid om via Wi-Fi te besturen

De mogelijkheid om je wasmachine via Wi-Fi te besturen is iets wat niet mogelijk is bij deze wasmachine. Zo kun je het wasprogramma niet in de gaten houden via een app en is het niet mogelijk om de wasmachine aan en uit te zetten via je smartphone. Als je op zoek bent naar een wasmachine waarbij dit wel mogelijk is zul je even verder moeten zoeken.

Heeft geen trommelverlichting

Een donkere trommel kan als vervelend worden ervaren aangezien je geen goed zicht hebt op je wasgoed. Daarom is trommelverlichting tegenwoordig geen overbodige luxe. De AEG L8FB786CBS ÖKOMix beschikt hier helaas niet over.

Conclusie

Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de AEG L8FB786CBS ÖKOMix opgesomd om de review mee af te sluiten.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigGeen trommelverlichting
Topklasse bouwkwaliteitHeeft geen Wi-Fi
Topklasse waskwaliteit
Beschikt over een stoomfunctie
Kledingbeschermende trommel
Tussentijds was toevoegen mogelijk
Geschikt voor een klein gezin