Wasmachine.com

Beko HomeWhiz wasmachine

De Beko HomeWhiz wasmachine is een slimme wasmachine die via bluetooth of wifi verbonden wordt met je smartphone. Zo kun je de wasmachine op afstand bedienen. Je stelt je favoriete wasprogramma's in en kunt op je werk een wasbeurt al aanzetten. Hoe Beko wasmachines werken en wat de beste Beko HomeWhiz wasmachine van 2024 is lees je hier.

Beste beko homewhiz wasmachine van 2024

1

Beko B3WT5941WS IronFast

2

Beko WTV8716XBWST SteamCure

3

Beko B5WT5941082W IronFast

4

Beko WTV9716XBWST SteamCure

5

Beko WTV7742A1 Steamcure

Laatste update: 14 juni 2024

Beste beko homewhiz wasmachine van 2024

1

Beko B3WT5941WS IronFast

2

Beko WTV8716XBWST SteamCure

3

Beko B5WT5941082W IronFast

4

Beko WTV9716XBWST SteamCure

5

Beko WTV7742A1 Steamcure

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • De Beko HomeWhiz is een wasmachine die verbinding kan maken met het internet.
  • Via de HomeWhiz app kun je de Beko wasmachine op afstand bedienen.
  • Beko wasmachines met HomeWhiz zijn duurder in aanschaf dan andere Beko wasmachines.
  • De beste beko homewhiz wasmachine is de Beko B3WT5941WS IronFast

Een Beko HomeWhiz wasmachine, wat is dat?

De HomeWhiz wasmachine van Beko is een slimme wasmachine die verbinding kan maken met het internet. Je kunt de wasmachine dan bedienen via een app op een smartphone of tablet. Hierdoor kun je op afstand de wasmachine bedienen, op de hoogte blijven van de voortgang van de wasprogramma en de tijdsduur en een melding ontvangen zodra je was klaar is.

De HomeWhiz app die bij Beko wasmachines hoort kun je gratis downloaden. Via de app stel je de wasmachine in, sla je je favoriete wasprogramma’s op en kun je de was aanzetten terwijl je op het werk zit. De app werkt met een wifi of bluetooth verbinding.

Dit zijn de beste Beko HomeWhiz wasmachines van 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine en wil je graag een apparaat die je kunt bedienen vanaf je smartphone? Dan is de Beko wasmachine HomeWhiz een goede optie voor jou. Beko is een goedkoop maar goed merk en de wasmachines zijn van goede kwaliteit. Naast de HomeWhiz functie hebben we ook gekeken naar andere eigenschappen om de beste wasmachines uit te lichten. Hierbij hebben we ook specificaties zoals het vulgewicht, toerental, verschillende wasprogramma’s, energieverbruik en extra opties zoals een stoomfunctie meegenomen in onze keuze. Dit zijn de beste Beko HomeWhiz wasmachines van 2024.

1

Beste beko homewhiz wasmachine

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Voor een gezin
Heeft een stoomfunctie
Bediening via app
Basisklasse bouwkwaliteit
De Beko B3WT5941WS IronFast wasmachine focust op efficiëntie en gebruiksgemak in de dagelijkse wasroutine. Met de IronFast-stoomfunctie komen kledingstukken minder gekreukt uit de machine, wat tijd en moeite bespaart bij het strijken.

Daarnaast heeft de wasmachine een royale laadcapaciteit van 9 kg, ideaal voor gezinnen en mensen met een druk schema. Het toestel beschikt ook over een StainExpert-functie die 24 soorten hardnekkige vlekken effectief verwijdert, wat het bijzonder handig maakt voor huishoudens met kinderen.

Echter, de machine kent ook nadelen zoals het ontbreken van een AutoDose-functie voor wasmiddel en wasverzachter, en een geluidsniveau van 75 dB tijdens het centrifugeren. Ook mist het apparaat een automatische wasmiddeltoevoer, wat tegenwoordig vaker in moderne wasmachines wordt aangetroffen.

2
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Maakt weinig geluid
Voor 1 of 2 personen
Heeft een stoomfunctie
Topklasse bouwkwaliteit
Bediening via app
Basisklasse waskwaliteit
De Beko WTV8716XBWST SteamCure wasmachine biedt verschillende handige functies die het dagelijks leven vergemakkelijken. Met zijn stille en energiezuinige ProSmart-motor is de machine ideaal voor mensen die thuis werken. Het geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren maakt het mogelijk om ongestoord andere taken te verrichten.

De machine beschikt tevens over een SteamCure-functie, die extra hygiëne garandeert bij het wassen van kleding. Deze functie is niet alleen effectief tegen vieze geuren, maar doodt ook bacteriën en micro-organismen. Daarnaast helpt de StainExpert-functie bij het verwijderen van 24 verschillende soorten veelvoorkomende vlekken, zoals koffie- en make-upvlekken.

Toch heeft de wasmachine ook enkele nadelen. Zo ontbreekt een AutoDose-functie voor wasmiddel en wasverzachter, waardoor gebruikers deze zelf moeten doseren. Daarnaast heeft de machine een energielabel A, terwijl er efficiëntere modellen met bijvoorbeeld een A++ label beschikbaar zijn. Tot slot is de maximale laadcapaciteit van 8 kg mogelijk beperkend voor grotere huishoudens.

3
Voordelen Nadelen
Voor een gezin
Heeft een stoomfunctie
Bediening via app
Basisklasse bouwkwaliteit
De Beko B5WT5941082W IronFast is een wasmachine die uitblinkt in gebruiksgemak en efficiëntie. Met zijn unieke IronFast stoomfunctie zorgt het apparaat ervoor dat kleding minder snel kreukt, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan strijken. De StainExpert wascyclus is in staat om 24 verschillende soorten vlekken te verwijderen zonder voorbehandeling, wat zowel tijd als geld bespaart.

Qua energie-efficiëntie scoort de wasmachine hoog met een A-10% energielabel, waarmee je tot €320 kunt besparen gedurende de levensduur van het apparaat. Daarnaast heeft het een laadcapaciteit van 9 kg en biedt het 15 verschillende wascycli, wat zorgt voor grote veelzijdigheid bij het wassen van diverse soorten kleding.

Toch heeft de wasmachine enkele nadelen. Zo moet je handmatig wasmiddel en wasverzachter doseren, omdat er geen AutoDose-functie aanwezig is. Ook kan het geluidsniveau van 75 dB tijdens het centrifugeren als hinderlijk worden ervaren. Ten slotte kan de beperkte diepte van 58 cm problematisch zijn voor kleinere ruimtes.

4
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Voor een gezin
Heeft een stoomfunctie
Topklasse bouwkwaliteit
Bediening via app
Basisklasse waskwaliteit
De Beko WTV9716XBWST SteamCure wasmachine is geliefd om zijn veelzijdige functies. De ProSmart motor zorgt voor minder trillingen en geluid, wat het een van de stillere modellen op de markt maakt. Daarnaast is de SteamCure stoomfunctie ideaal voor mensen die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan, zoals gezinnen met baby's of mensen met allergieën.

De wasmachine heeft ook een effectieve vlekverwijderingsfunctie genaamd StainExpert, die tot wel 24 verschillende soorten vlekken kan aanpakken. Dit maakt het apparaat bijzonder geschikt voor huishoudens met kinderen of mensen die vaak te maken hebben met hardnekkige vlekken.

Toch zijn er enkele minpunten. Het apparaat heeft geen AutoDose-functie, wat betekent dat gebruikers handmatig de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter moeten toevoegen. Daarnaast heeft het een energielabel van A, wat weliswaar goed is maar niet uitmuntend, vooral in vergelijking met andere modernere modellen die een beter energielabel hebben.

5
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Maakt weinig geluid
Voor een klein huishouden
Heeft een stoomfunctie
Bediening via app
Basisklasse bouwkwaliteit
Basisklasse waskwaliteit
Heeft geen WiFi
De Beko WTV7742A1 SteamCure wasmachine blinkt uit in gebruiksgemak en effectiviteit. Met een stille ProSmart inverter motor die een maximaal geluidsniveau van 72 dB produceert tijdens het centrifugeren, kan de wasmachine vlakbij een slaapkamer of thuiskantoor worden geplaatst zonder veel overlast te veroorzaken. De machine beschikt tevens over een StainExpert-functie die 24 veelvoorkomende vlekken zoals koffie en make-up effectief kan verwijderen.

De SteamCure-functie biedt extra hygiënisch wassen, wat met name handig is tijdens griepseizoenen of als je kleine kinderen hebt. Bovendien is er een snelle Xpress-cyclus die 2 kg wasgoed in slechts 14 minuten kan opfrissen en een laadvermogen van 7 kg, wat voldoende is voor één of twee personen.

Toch zijn er enkele nadelen aan de Beko WTV7742A1 SteamCure. Het apparaat heeft een D-energielabel, wat niet bijdraagt aan duurzaamheid. Daarnaast ontbreekt er een automatische wasmiddeldosering en wordt het gebruik van een stapelkit om de wasmachine bovenop een droger te plaatsen, niet aanbevolen.

Beko HomeWhiz wasmachine: voor- en nadelen

Voordelen

Bediening via app

Het grootste pluspunt van deze Beko wasmachines is dat je het apparaat kunt bedienen via een app op je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld je was aanzetten als je op kantoor bent en een melding krijgen zodra het programma klaar is.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Beko wasmachines zijn relatief goedkoop in aanschaf. Als je vastzit aan een lager budget dan zijn Beko wasmachines een uitstekende optie voor jouw huishouden. Een nieuwe Beko wasmachine HomeWhiz heb je al vanaf €500.

Laag energieverbruik

Naast dat de Beko wasmachines relatief goedkoop zijn, zijn de meeste wasmachines met HomeWhiz ook laag in energieverbruik en hebben energieklasse A. Dat is weer gunstig voor je energierekening.

Nadelen

Kortere levensduur

Beko verkoopt goede wasmachines, maar het is geen A-merk. Je kunt daarom niet bij Beko verwachten dat deze automaten even lang meegaan als bijvoorbeeld een Miele wasmachine. De levensduur zal daarom wat korter zijn, daarentegen is de aanschafprijs ook veel gunstiger.

Afhankelijk van technologie

Doordat de Beko HomeWhiz wasmachine via een app bediend wordt, ben je wel afhankelijk van technologie. Als er een fout of storing is, dan kan het zijn dat de wasmachine minder goed functioneert bijvoorbeeld. Op dat moment zul je alsnog naar de wasmachine zelf toe moeten om het programma handmatig aan te zetten.

Duurder dan andere Beko wasmachines

De HomeWhiz wasmachines van Beko zijn het duurste type van dit merk en je betaalt dan ook een stuk meer vergeleken met een wasmachine zonder wifi. Een normale Beko wasmachine kost rond de €400, en voor de HomeWhiz wasmachine betaal je al snel €500.

Hoe kun je Beko Home Whiz installeren

In de onderstaande video wordt er ingegaan op de installatie van de Beko Home Whiz, een slimme apparaat waarmee je verschillende huishoudelijke apparaten kunt bedienen via je smartphone. Om je op weg te helpen, kun je deze video bekijken die stap voor stap uitlegt hoe je de Beko Home Whiz kunt installeren. Of je nu een techneut bent of niet, deze video zal je helpen om de installatie moeiteloos te voltooien en snel te genieten van de voordelen van deze slimme technologie!

Veelgestelde vragen over een Beko HomeWhiz wasmachine

Wat is Beko HomeWhiz?

Beko HomeWhiz is een slimme wasmachine waarbij je via bluetooth of wifi de wasmachine op afstand kunt bedienen. Dit gaat via de HomeWhiz app. Op deze manier kun je je favoriete programma opslaan en de wasmachine op afstand aanzetten.

Hoe werkt Beko HomeWhiz?

Beko HomeWhiz wasmachines bedien je via de HomeWhiz app. Deze applicatie download je op je smartphone of tablet om de wasmachine op afstand te kunnen bedienen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld het programma al aanzetten terwijl je nog aan het werk bent.