Wasmachine.com

Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7

Bekijk de goedkoopste Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7

De Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 is te koop bij

Review
Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7

Met 16 wasprogramma’s en een hoge reviewscore van maar liefst een 9.3 is de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 een goede keuze als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine. Lees deze uitgebreide review over de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7!

Bovendien heeft de wasmachine een display waar alles heel eenvoudig op af te lezen is, wat het gebruik nog eenvoudiger maakt. Om jou een goed beeld te geven bij deze wasmachine hebben wij een uitgebreide review geschreven waarin alle specificaties en kenmerken worden besproken. De voordelen van de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 zijn de energiezuinigheid, de topklasse bouw- en was kwaliteit, het geluidsniveau en het voordelige vulgewicht.

Daarnaast beschikt de wasmachine ook over enkele handigheidjes, zoals de trommelverlichting, de i-Refresh stoomfunctie en de kledingbeschermende trommel. Aan de andere kant hoort er één nadeel bij de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7, en dat is de ontbrekende Wi-Fi functie. Om uit te leggen wat deze voor- en nadelen allemaal betekenen voor het gebruik, hebben we ze hieronder één voor één besproken. Lees dus gauw verder!

Voordelen van de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7

Dit zijn de voordelen van de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7:

Energiezuinig wassen met de Haier wasmachine

De wasmachine beschikt over energielabel A, wat betekent dat hij tot de meest energiezuinige wasmachines behoort. Het energielabel voor wasmachines loopt namelijk vanaf 1 maart 2021 van A tot G. Hiernaast is de wasmachine ook nog eens milieuvriendelijk.

Je zult zo’n 330 euro besparen over de gehele levensduur. De wasmachine verbruikt 107,9 kWh energie per jaar, wat 48,56 euro kost. Qua water verbruikt de wasmachine 9500 l per jaar, wat 13,30 euro kost.

Verlichte trommel

Trommelverlichting is een erg fijn voordeel aangezien je jouw wasgoed goed kunt overzien bij het in- en uitruimen van de trommel. Zo zul je nooit een verdwaald kledingstuk tegengekomen en houd je je wasgoed goed in de gaten. Extra fijn voor als de wasmachine in een donkere ruimte komt te staan.

Langere levensduur vanwege topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 valt in de topklasse. En de naam zegt het al, dit is de beste klasse. Dit betekent dat de wasmachine extra stevig is en lang meegaat doordat er goede materialen zijn gebruikt. Wat bepaalt deze bouwkwaliteit nou? Er wordt gekeken naar de type motor, de waterbeveiliging, de trommel, het deurscharnier, etc. Deze wasmachine heeft bijvoorbeeld een koolborstelloze motor, wat efficiënter werkt. Een extra handigheidje bij deze wasmachine is de Smart Dual Spray. Dit zorgt ervoor dat de trommel zich automatisch zelf schoonspoelt na iedere wasbeurt, wat ook weer bijdraagt aan de bouwkwaliteit. Je zult dus extra lang plezier hebben van deze wasmachine!

Schoonste wasgoed

De waskwaliteit van een wasmachine heeft alles te maken met hoe schoon jouw wasgoed de trommel uit komt. Wasmachines worden onderverdeeld in de basisklasse, middenklasse en topklasse. Met de topklasse waskwaliteit bereik je het beste wasresultaat en wordt jouw wasgoed het schoonst. De Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 behoort tot de topklasse, waardoor jij het schoonste wasgoed ooit zult hebben!

De i-Refresh stoomfunctie

Een stoomfunctie is iets wat erg veel wasmachines hebben, omdat het nou eenmaal heel fijn werkt op verschillende vlakken. Zo heeft ook deze wasmachine een stoomfunctie, de i-Refresh functie. Deze functie zorgt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, minder kreuken in je wasgoed en een frisse geur. Je kunt gebruik maken van deze functie als je kleding niet vies genoeg is om te wassen, maar wel een opfrisbeurt nodig heeft. Ook zorgt de stoomfunctie voor minder strijkwerk omdat het stomen kreuken en vouwen in je wasgoed laat verdwijnen.

Minder slijtage door de kledingbeschermende trommel

Niemand heeft zin in versleten kleding. Vandaar dat hier een oplossing op is bedacht, de kledingbeschermende trommel. Door de speciale wandstructuur wordt jouw kleding beter beschermd tegen slijtage.

Behoort tot de extra stille wasmachines

Met een geluidsniveau van 69 decibel behoort de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 tot de extra stille wasmachines. Hierdoor zul je geen last hebben van de wasmachine tijdens het centrifugeren. Ben je van plan jouw nieuwe wasmachine vlak bij de slaapkamer, woonkamer of keuken te plaatsen? Daar is deze wasmachine zeker geschikt voor .

Geschikt voor een groot gezin

Als je de wasmachine gaat gebruiken in een huishouden van 5 of meer personen is een vulgewicht van 9 kg zeker geen overbodige luxe. In deze trommel kunnen grote ladingen gewassen worden, zoals beddengoed of gordijnen.

Nadelen van de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7

Dit zijn de nadelen van de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7:

Werkt niet via Wi-Fi

Het enige nadeel van deze wasmachine is dat hij niet bestuurbaar is via Wi-Fi. Dit is een fijne functie voor als je veel van huis bent en graag de wasmachine alvast aanzet voordat je thuiskomt, of het wasprogramma in de gaten wilt houden terwijl je boodschappen doet. De Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 beschikt helaas niet over deze functie.

Conclusie

We hebben hieronder de voor- en nadelen van de Haier HW90-B14979 I-Pro Series 7 op een rijtje gezegd.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigHeeft geen Wi-Fi
Heeft trommelverlichting
Topklasse bouwkwaliteit
Topklasse waskwaliteit
Beschikt over een stoomfunctie
Kledingbeschermende trommel
Laag geluidsniveau (69 dB)
Geschikt voor een groot gezin
Hoge reviewscore (9.3)