Wasmachine.com

Samsung WW10T654ALE AddWash

Bekijk de goedkoopste Samsung WW10T654ALE AddWash

De Samsung WW10T654ALE AddWash is te koop bij

Review
Samsung WW10T654ALE AddWash

Met een 9.5 behoort de Samsung WW10T654ALE AddWash tot de best beoordeelde wasmachines! Ben je benieuwd of deze wasmachine bij jou past? Lees dan nu onze uitgebreide review over de Samsung WW10T654ALE AddWash wasmachine.

De wasmachine heeft vele voordelen, maar toch ook wat nadelen. Enkele voordelen zijn de energiezuinigheid, het vulgewicht, en het geluidsniveau. Daarnaast beschikt de wasmachine over extra handigheidjes zoals een stoomfunctie, de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen en een kledingbeschermende trommel. De twee nadelen van de wasmachine zijn de ontbrekende Wi-Fi en trommelverlichting. Hieronder hebben we deze voor- en nadelen stuk voor stuk uitgebreid besproken.

Voordelen van de Samsung WW10T654ALE AddWash

Dit zijn de voordelen van de Samsung WW10T654ALE AddWash:

Erg energiezuinig wassen

Met de Samsung WW10T654ALE AddWash was je energiezuinig en draag je je steentje bij aan het milieu. Het is een milieuvriendelijke wasmachine met energielabel A. Sinds 1 maart 2021 lopen de energielabels in Nederland van A tot G, waarbij energielabel A de meest energiezuinige is. Per jaar verbruikt de machine 114 kWh aan energie, wat 51,30 euro kost, en 11600 l aan water, wat 13,16 euro kost. Je zult over de gehele levensduur 330 euro besparen.

De wasmachine beschikt daarnaast over een speciale techniek, de EcoBubble techniek. Er wordt schuim verspreidt over je was, waardoor je ook op een lage temperatuur extra schoon wast.

Steam Wash

Met een stoomfunctie wordt het wasgoed aan het einde van het programma licht gestoomd. Dit voorkomt nare luchtjes en het doodt bacteriën. Bovendien is het grote voordeel van de stoomfunctie dat het wasgoed minder gekreukt de trommel uit komt, zo is strijkwerk nauwelijks meer nodig. Ook is het vaak mogelijk om alleen met het stoomprogramma te wassen. Op deze manier kun je met stoom kleding reinigen die normaal niet in de wasmachine kan. Met het Steam Wash programma van de Samsung WW10T654ALE AddWash is dit ook mogelijk!

Heeft een kledingbeschermende trommel

Met een kledingbeschermende trommel hoef je niet bang te zijn dat je kleding slijt bij vaak wassen. Door de speciale wandstructuur wordt je wasgoed extra goed beschermd tegen slijtage.

Voeg tussentijds was toe via de AddWash deur

Een speciale toevoeging aan de Samsung WW10T654ALE AddWash is de AddWash deur. Dit is een extra deurtje waar je was kunt toevoegen terwijl het programma al bezig is. Zo voeg je op elk gewenst moment je vergeten broek of trui toe aan het wasprogramma.

Geschikt voor een groot huishouden

Met een vulgewicht van 10,5 kg behoort de Samsung WW10T654ALE AddWash tot de grote trommels. Hierdoor is de wasmachine geschikt voor een groot huishouden van meer dan 5 personen. Perfect voor als je in een studentenhuis woont of een groot gezin hebt.

Stille wasmachine

Een wasmachine wordt als stil beschouwd met een geluidsniveau van 72 of 73 decibel. Deze wasmachine heeft een geluidsniveau van 72 decibel. Je hoort het centrifugeren meer dan bij een extra stille wasmachine, maar het zal geen overlast geven en je kunt de machine prima naast je woon- of slaapkamer plaatsen.

Besturen via app

Via de app Al Control is het mogelijk om de wasmachine op afstand te besturen vanaf je smartphone of tablet. Zo vind je het perfecte wasprogramma voor je wasgoed en houd je het programma in de gaten als je boodschappen aan het doen bent of nog op kantoor zit.

Nadelen van de Samsung WW10T654ALE AddWash

Dit zijn de nadelen van de Samsung WW10T654ALE AddWash:

Heeft geen verlichte trommel

Trommelverlichting kan helpen met goed zicht houden op de trommel en het wasgoed wat zich erin bevindt. Zo kom je nooit meer verdwaalde sokken tegen en houd je altijd goed in de gaten wat er gebeurt in de trommel. De Samsung WW10T654ALE AddWash beschikt niet over trommelverlichting, waardoor het zicht beperkt blijft.

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van deze review een beter beeld hebt gekregen van de Samsung WW10T654ALE AddWash. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen nog een keer opgesomd.

VoordelenNadelen
Erg energiezuinigGeen trommelverlichting
Beschikt over een stoomfunctie
Kledingbeschermende trommel
Tussentijds was toevoegen mogelijk
Hoog vulgewicht
Laag geluidsniveau (72 dB)
Besturen via app
Hoge reviewscore (9.5)