Wasmachine.com

Samsung Eco Bubble wasmachine

Wil je alles te weten komen over de Samsung Eco Bubble techniek? Wij bespreken in dit artikel alles wat met deze techniek en wasmachines te maken heeft. Lees hieronder verder.

Beste samsung eco bubble wasmachine van 2024

1

Samsung WW80TA049AE EcoBubble

2

Samsung WW90TA049AE EcoBubble

3

Samsung WW80T654ALX AddWash

4

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

5

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Laatste update: 19 mei 2024

Beste samsung eco bubble wasmachine van 2024

1

Samsung WW80TA049AE EcoBubble

2

Samsung WW90TA049AE EcoBubble

3

Samsung WW80T654ALX AddWash

4

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

5

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Laatste update: 19 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Wasmachine expert sinds 2017

Handig om te weten

  • De Samsung Eco Bubble techniek maakt je kleding schoon aan de hand van schuimbellen.
  • Was al vanaf 15°C grondig schoon. Het gebruik van koud water is goed voor je kleding en het milieu.
  • De beste Samsung Eco Bubble wasmachine van 2022 voor jou uitgezocht.
  • De beste samsung eco bubble wasmachine is de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Wat is een Samsung Eco Bubble wasmachine?

Samsungs Eco Bubble technologie zorgt voor extra zuinige en milieuvriendelijke wasmachines. Er is namelijk geen warm water nodig, hierdoor wordt er tot wel 70% minder energie verbruikt. Met EcoBubble kun je krachtig wassen, zelfs op lage temperaturen. Je wast dankzij het EcoBubble schuim namelijk al vanaf 15°C hygiënisch schoon. Door gebruik te maken van koud water en krachtige bubbels blijft je kleding bovendien langer mooi. Ook zorgt de technologie voor minder wasmiddelresten in de wasmachine, waardoor minder onderhoud nodig is.

Hoe werkt de Eco Bubble technologie?

De Eco Bubble technologie garandeert een erg goed wasresultaat. Het wasmiddel wordt opgelost door gebruik van lucht en water. Het wasmiddel wordt gemengd met water en vervolgens met hoge druk lucht de wasmachine in gepompt. Er worden op deze manier schuimbellen aangemaakt die verdeeld worden over het wasgoed en die dieper dan normaal in de stoffen doordringen, zodat je extra schoon wast.

Dit zijn de beste Samsung Eco Bubble wasmachines van 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe Samsung Eco Bubble wasmachine? Hieronder hebben wij de beste Samsung wasmachines met Eco Bubble techniek van 2024 op een rijtje gezet zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Maakt weinig geluid
Voor 1 of 2 personen
Heeft een stoomfunctie
Heeft geen WiFi
De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is een ideale wasmachine voor huishoudens van 2 tot 3 personen, dankzij een laadvermogen van 8 kg en diverse gespecialiseerde wasprogramma's. De machine combineert functionaliteit en efficiëntie, en is daarom een uitgebalanceerde keuze voor middelgrote huishoudens.

De machine beschikt over twee opvallende functies: de Steam Wash-cyclus en EcoBubble-technologie. De Steam Wash-cyclus maakt gebruik van stoom voor een extra hygiënische was, ideaal voor het verwijderen van allergenen zoals huisstofmijt en dierenharen. De EcoBubble-technologie is energiezuinig en effectief, zelfs bij lage temperaturen, wat zowel goed is voor het milieu als voor de duurzaamheid van je kleding.

Ondanks de vele voordelen heeft de Samsung WW80TA049AE EcoBubble ook enkele nadelen. Het mist een AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen, biedt geen mogelijkheid voor automatisch doseren van wasmiddel via een Autodose-functie, en heeft geen volledige snelle wascyclus. Deze beperkingen zijn het overwegen waard voordat je tot aankoop overgaat.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Maakt weinig geluid
Voor een gezin
Heeft een stoomfunctie
Heeft geen WiFi
De Samsung WW90TA049AE EcoBubble wasmachine staat vooral bekend om zijn efficiëntie en veelzijdigheid, geschikt voor zowel grote als kleine wasladingen. De machine biedt innovatieve technologieën zoals EcoBubble voor een hygiënische reiniging bij lage temperaturen en een Steam Wash-cyclus om allergenen en bacteriën te verwijderen. Deze functies maken het apparaat bijzonder nuttig voor mensen met allergieën en voor het wassen van babykleding.

Ondanks de voordelen kent de wasmachine ook enkele nadelen. Zo heeft het apparaat geen AutoDose-functie, wat betekent dat gebruikers hun wasmiddel handmatig moeten doseren. Dit kan als een gemis worden ervaren voor degenen die gewend zijn aan meer geautomatiseerde systemen.

Daarnaast ontbreekt de mogelijkheid om de wasmachine op afstand te bedienen via een app. Hoewel dit voor sommige gebruikers geen doorslaggevende factor zal zijn, zou deze functie een extra laag van gebruiksgemak toevoegen.

Voordelen Nadelen
Maakt weinig geluid
Voor 1 of 2 personen
Heeft een stoomfunctie
Bediening via app
Heeft geen WiFi
De Samsung WW80T654ALX AddWash wasmachine is ontworpen voor de moderne huishouding en heeft diverse innovatieve functies. Een opvallend kenmerk is de AddWash-deur, die het mogelijk maakt om vergeten kledingstukken toe te voegen terwijl de wascyclus al draait. Verder zorgt de EcoBubble-technologie voor een efficiënte reiniging bij lage temperaturen, wat zowel milieuvriendelijk is als beter voor de kleding.

Hoewel het apparaat hoog scoort op gebruiksgemak en efficiëntie, zijn er ook enkele nadelen. Het mist een Autodose-functie voor automatische wasmiddeldosering en heeft geen QuickDrive-functie voor snellere wascycli. Ook kan het draaigeluidsniveau van 72 dB als storend worden ervaren in kleinere woonruimtes.

De machine biedt ook slimme connectiviteit via de SmartThings-app en verschillende lekbeveiligingsmechanismen. In geval van een lek wordt de watertoevoer automatisch afgesloten, wat extra veiligheid en gemoedsrust biedt. De app maakt het mogelijk om favoriete wascycli op te slaan en te selecteren, wat bijdraagt aan een gebruiksvriendelijke ervaring op de lange termijn.

Voordelen Nadelen
Maakt weinig geluid
Voor 1 of 2 personen
Heeft een stoomfunctie
Topklasse waskwaliteit
Bediening via app
Heeft geen WiFi
De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose is een wasmachine die ontworpen is met het oog op de moderne consument. De machine biedt tal van innovatieve functies zoals QuickDrive-technologie voor snelle wascycli en Autodose, die automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert. Deze eigenschappen maken het apparaat tijd- en energie-efficiënt en helpen kleding langer mooi te blijven.

Daarnaast beschikt de wasmachine over een Steam Wash-programma dat zorgt voor een extra hygiënische wasbeurt door het verwijderen van allergenen en bacteriën. Deze functie is vooral nuttig voor gezinnen met jonge kinderen of mensen met allergieën. Ook is het apparaat compatibel met de SmartThings app, waarmee je de wasmachine op afstand kunt bedienen voor extra gemak en flexibiliteit.

Toch zijn er ook enkele nadelen. De machine heeft geen AddWash-deur, wat betekent dat je vergeten kledingstukken niet eenvoudig kunt toevoegen tijdens een lopende wascyclus. Bovendien produceert het apparaat een geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren, wat voor sommige mensen storend kan zijn. Tot slot is de laadcapaciteit beperkt tot 8 kg, wat voor grotere gezinnen een nadeel kan zijn.

Voordelen Nadelen
Maakt weinig geluid
Voor een gezin
Heeft een stoomfunctie
Topklasse waskwaliteit
Bediening via app
Heeft WiFi
Duur
De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash wasmachine onderscheidt zich met unieke functies zoals QuickDrive-technologie, die een halfvolle trommel in slechts 39 minuten kan wassen. Dit maakt het apparaat bijzonder geschikt voor mensen met een drukke levensstijl. Ook de AI Wash-functie voor automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter is een groot pluspunt; het bespaart zowel geld als milieu.

Aan de andere kant kent de machine ook enkele nadelen. Zo ontbreekt een trommelverlichting, wat lastig kan zijn in een donkere ruimte zoals een kelder. Daarnaast is met een geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren, de wasmachine niet de stilste in zijn soort.

Tenslotte, op het gebied van energiebesparing valt de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash tegen. Hoewel de machine in staat is om de wastijd te verkorten, levert dit op de lange termijn een geschatte energiebesparing van slechts 290 euro op. Dit is niet bijzonder indrukwekkend in vergelijking met andere energiezuinige modellen.

Samsung Eco Bubble wasmachine: voordelen en nadelen

Om een beter beeld bij de Samsung Eco Bubble wasmachine te krijgen hebben wij de voor- en nadelen voor jou op een rijtje gezet.

Voordelen

Eenvoudig gebruik

De Samsung wasmachine is erg eenvoudig in het gebruik. Alles staat duidelijk aangegeven en uitgelegd wat het gebruiksgemak vergroot. Je kunt de verschillende wasprogramma’s en functies met gemak aflezen op het display.

Milieuvriendelijk

De wasmachine berekent aan de hand van de hoeveelheid was hoeveel water er gebruikt moet worden. Hierdoor bespaar je water bij kleinere wasjes, wat milieuvriendelijker is! Ook door de Eco Bubble techniek is de wasmachine al een stuk milieuvriendelijker en is energiezuinig wassen nog nooit zo makkelijk geweest. De combinatie van koud water met schuimbellen zorgt voor hetzelfde wasresultaat als bij wassen op een hoge temperatuur.

Laag geluidsniveau

De wasmachine beschikt over een laag geluidsniveau, hierdoor kun je de wasmachine gewoon dichtbij je slaapkamer of in je woonkeuken plaatsen zonder last te hebben van geluidsoverlast. Een hoog geluidsniveau kan er tijdens het centrifugeren voor zorgen dat de wasmachine gaat trillen wat weer voor geluidsoverlast zorgt.

Kinderslot

Heb je een kleintje rondlopen thuis? Doordat de Eco Bubble wasmachine over een kinderslot beschikt hoef je je geen zorgen te maken dat de kleine de wasmachine per ongeluk in de war brengt.

Add-Wash functie

Met de Add-Wash functie hoef je je geen zorgen meer te maken over vergeten kledingstukken. Kom je nog een verdwaald kledingstuk tegen terwijl je de wasmachine net hebt aangezet? Voeg deze gewoon nog toe terwijl het wasprogramma al bezig is via de Add-Wash deur.

Nadelen

Prijs

Het enige nadeel van de Samsung Eco Bubble wasmachine is de prijs. Deze kan soms nog wat hoog uitvallen, waardoor je een groot bedrag zal moeten investeren. Door de goede kwaliteit zal dit wel een goede investering zijn.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Samsung Eco Bubble wasmachine?

Er zijn verschillende dingen om rekening mee te houden als je een Samsung Eco Bubble wasmachine aan gaat schaffen. Hieronder hebben wij deze voor jou op een rijtje gezet.

Vulgewicht

Bij het kopen van de wasmachine let je ten eerste op het vulgewicht. Het vulgewicht bepaalt het aantal wasgoed dat je in één wasbeurt kunt wassen. Was je vaak veel en woon je samen met meerdere personen? Dan heb je een wasmachine met een hoger vulgewicht nodig. Als je vaak kleine wasjes draait voor minder personen zul je genoeg hebben aan een laag vulgewicht.

Energieklasse

De energieklasse zegt alles over hoe energiezuinig je wast. Je kunt dit aflezen op het energielabel van de wasmachine. De meest energiezuinige wasmachines hebben energielabel A of B. Je zult met een energiezuiniger label ook meer geld besparen.

Was- en bouwkwaliteit

Ook de was- en bouwkwaliteit zijn belangrijk om in de gaten te houden bij het kopen van de wasmachine. Deze bepalen de levensduur en het gebruiksgemak van de wasmachine. De waskwaliteit zegt alles over hoe schoon je wasgoed de trommel uitkomt. Met een goede waskwaliteit voorkom je wasluis en stank. De bouwkwaliteit gaat over de kwaliteit van de wasmachine. Heb je een wasmachine met topklasse bouwkwaliteit? Dan zul je lang van de machine kunnen genieten door de goede kwaliteit.

Veelgestelde vragen over een Samsung Eco Bubble

Wat is Samsung Eco Bubble?

Samsung Eco Bubble is een techniek waarbij je kleding grondig aan de hand van koud water en schuimbellen wordt gewassen. De ecobubble technologie is energiezuinig en je was komt extra schoon de trommel uit.

Wat is Bubble Soak bij Samsung?

Om hardnekkige vlekken te verwijderen kun je gebruik maken van de Bubble Soak functie. Deze functie kun je toevoegen aan verschillende wasprogramma’s. Je kleding wordt bij deze functie 30 minuten langer geweekt, waardoor het vuil beter loslaat.