Wasmachine.com

Beko WTV87112BC1

Bekijk de goedkoopste Beko WTV87112BC1

De Beko WTV87112BC1 is te koop bij

Review
Beko WTV87112BC1

Voordelen Nadelen
Maakt weinig geluid
Voor 1 of 2 personen
Energiezuinig met klasse C
Geen stoomfunctie
Basisklasse bouwkwaliteit
Heeft geen WiFi
De Beko WTV87112BC1 wasmachine biedt een scala aan handige functies zoals de borstelloze ProSmart-motor die zorgt voor een geluidsarme werking met een maximaal geluidsniveau van 72 dB. Dit maakt de wasmachine ideaal voor plaatsing in de buurt van woonruimtes. Bovendien bevat het apparaat een StainExpert-functie die effectief 24 verschillende soorten vlekken kan verwijderen, wat het vooral geschikt maakt voor gezinnen met kinderen.

Daarnaast biedt de Beko WTV87112BC1 een veelzijdigheid aan wasprogramma's: in totaal 15 verschillende programma's voor diverse soorten wasgoed. De Fast+ optie is eveneens beschikbaar voor het aanzienlijk versnellen van de wascyclus, een functie die tijdbesparend kan zijn voor de gebruiker.

Echter, het apparaat heeft ook enkele tekortkomingen. Het ontbreken van een SteamCure-stoomfunctie en automatische wasmiddeldosering zijn merkbare nadelen. Ook op het gebied van energie-efficiëntie zijn er betere opties op de markt, ondanks dat de machine een redelijke energiebesparing van 165 euro over de levensduur biedt.

Voordelen van de Beko WTV87112BC1

Voordat we de diepte ingaan, laten we eerst de belangrijke kenmerken van deze wasmachine bespreken. Het apparaat komt met een scala aan wasprogramma’s en biedt gemak met de Fast+ optie, waarmee je de wascyclus meer dan halveert. Nu gaan we kijken naar de verschillende voordelen die dit apparaat te bieden heeft.

Borstelloze ProSmart-motor

Een van de meest opvallende kenmerken van de Beko WTV87112BC1 is de borstelloze ProSmart-motor. Deze motor is ontworpen om minder vibratie en geluid te produceren, wat het een ideale keuze maakt als je van plan bent om de wasmachine in de buurt van je woonkamer te plaatsen. Het geluidsniveau tijdens het centrifugeren is maximaal 72 dB, wat relatief stil is in vergelijking met andere wasmachines op de markt.

StainExpert voor het verwijderen van vlekken

We hebben allemaal te maken met hardnekkige vlekken die moeilijk te verwijderen zijn, zoals koffie, chocolade en make-up. Gelukkig beschikt de Beko WTV87112BC1 over de StainExpert-functie, waarmee je 24 van de meest voorkomende vlekken effectief kunt verwijderen. Dit maakt het apparaat bijzonder handig voor gezinnen met kinderen of voor iedereen die vaak te maken heeft met moeilijk te verwijderen vlekken.

Geluidsarme werking

Zoals eerder vermeld, heeft de Beko WTV87112BC1 een maximaal geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren. Dit is relatief stil en maakt het apparaat minder storend, vooral als je een open woonruimte hebt. Het lage geluidsniveau is te danken aan de ProSmart-motor, die efficiënter is in het minimaliseren van geluid en trillingen.

Veelzijdige wasprogramma’s en Fast+ optie

Deze wasmachine biedt 15 verschillende wasprogramma’s, waardoor je altijd de juiste instelling hebt voor jouw type wasgoed, of het nu gaat om beddengoed, sportkleding of wollen truien. Bovendien kun je met de Fast+ optie de duur van je wascyclus aanzienlijk verkorten, wat handig is als je snel je kleding schoon en droog wilt hebben.

Nadelen van de Beko WTV87112BC1

Zoals bij elk apparaat zijn er ook nadelen verbonden aan de Beko WTV87112BC1. Hoewel het apparaat veel te bieden heeft op het gebied van prestaties en gebruiksgemak, zijn er enkele functies die ontbreken of beter zouden kunnen.

Geen SteamCure-stoomfunctie

Een van de meest opvallende nadelen van dit model is het ontbreken van een SteamCure-stoomfunctie. Veel moderne wasmachines hebben een stoomfunctie die helpt bij het hygiënisch reinigen van kleding. Het ontbreken van deze functie kan voor sommige gebruikers een dealbreaker zijn.

Geen automatische wasmiddeldosering

In deze tijd van technologische vooruitgang zou een functie voor automatische wasmiddeldosering een welkome aanvulling zijn geweest. Helaas ontbreekt deze functie op de Beko WTV87112BC1, wat betekent dat je het wasmiddel handmatig moet toevoegen.

Energiebesparing kan beter

Hoewel het apparaat een redelijke energiebesparing van 165 euro over de levensduur biedt, zijn er wasmachines op de markt die nog meer energie-efficiënt zijn. Als energiebesparing een belangrijke factor voor je is, zijn er betere opties beschikbaar.

Conclusie

Na het grondig evalueren van de Beko WTV87112BC1, kunnen we concluderen dat het een degelijk apparaat is met een aantal indrukwekkende functies. De borstelloze ProSmart-motor en de StainExpert-functie zijn bijzonder nuttig en de veelzijdige wasprogramma’s maken je leven gemakkelijker. Echter, het ontbreken van een SteamCure-stoomfunctie en automatische wasmiddeldosering kan voor sommigen een minpunt zijn. Over het algemeen is dit een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en relatief stille wasmachine. Als je deze Beko WTV87112BC1 review nuttig vond, deel het dan met anderen die op zoek zijn naar een nieuwe wasmachine.