Wasmachine.com

Samsung WW90T636ALH Autodose

Bekijk de goedkoopste Samsung WW90T636ALH Autodose

De Samsung WW90T636ALH Autodose is te koop bij

Review
Samsung WW90T636ALH Autodose

Voordelen Nadelen
Maakt weinig geluid
Voor een gezin
Heeft een stoomfunctie
Topklasse waskwaliteit
Bediening via app
Heeft WiFi
De Samsung WW90T636ALH Autodose wasmachine biedt tal van geavanceerde functies voor een gemakkelijk en efficiënt wasproces. De Autodose-technologie zorgt voor een automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter, wat bijdraagt aan een langere levensduur van kleding. Daarnaast is het apparaat voorzien van AI Control, waarmee je de wasmachine op afstand kunt bedienen via je smartphone.

De machine heeft ook een SuperSpeed snelle cyclus die tot 5 kg kleding in 59 minuten kan reinigen, en de EcoBubble-technologie zorgt voor een diepe reiniging van de kledingvezels, zelfs bij lage temperaturen. De wasmachine is met zijn laadcapaciteit van 9 kg en een toerental van 1600 rpm bijzonder geschikt voor grote huishoudens en is daarnaast energie-efficiënt.

Ondanks de vele voordelen kent de wasmachine ook enkele nadelen, zoals het ontbreken van een AddWash-deur voor het toevoegen van vergeten kleding en het gebrek aan een QuickDrive-functie die de wasduur verder zou kunnen verkorten. Het apparaat produceert bovendien een geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren, wat als storend kan worden ervaren in bepaalde woonomgevingen.

Voordelen van de Samsung WW90T636ALH Autodose

Voordat we ingaan op de afzonderlijke voordelen, is het belangrijk te benadrukken dat deze wasmachine een geweldige optie is voor mensen die op zoek zijn naar geavanceerde functies en gemak in hun huishouden. Laten we nu eens kijken naar enkele van de meest opmerkelijke voordelen.

Autodose technologie

Eén van de meest aantrekkelijke functies van deze wasmachine is de Autodose-technologie. Het automatisch doseren van wasmiddel en wasverzachter betekent dat je kleding langer mooi blijft. Overdosering kan namelijk leiden tot snellere slijtage van textiel. Met deze technologie hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

AI Control

Met AI Control kun je de wasmachine overal en altijd bedienen via je smartphone. Dit voegt een extra laag van gemak en flexibiliteit toe aan je wasroutine. Je hoeft niet meer thuis te zijn om de wasmachine te starten of te controleren; dit kan nu overal waar je bent.

SuperSpeed snelle cyclus

Deze wasmachine heeft de SuperSpeed snelle cyclus die tot 5 kg kleding binnen 59 minuten schoonmaakt. Dit is perfect voor die momenten waarop je snel een outfit nodig hebt en niet wilt wachten op een langdurig wasprogramma.

EcoBubble technologie

De EcoBubble-technologie zorgt ervoor dat het wasmiddel diep in de vezels van je kleding doordringt, zelfs bij een lage temperatuur van 15°C. Dit helpt niet alleen bij het efficiënt verwijderen van vlekken, maar bespaart ook energie.

Capaciteit en energie-efficiëntie

Met een laadcapaciteit van 9 kg en een toerental van 1600 rpm is deze wasmachine niet alleen geschikt voor grote huishoudens, maar ook energie-efficiënt. Over de levensduur bespaar je hiermee zo’n 290 euro aan energiekosten.

Nadelen van de Samsung WW90T636ALH Autodose

Hoewel deze wasmachine veel te bieden heeft, zijn er ook een paar punten waar je rekening mee moet houden. We zullen deze in deze sectie van de Samsung WW90T636ALH Autodose review bespreken.

Geen AddWash-deur

Een van de nadelen is het ontbreken van een AddWash-deur. Dit zou handig zijn om vergeten kledingstukken later toe te voegen tijdens de wascyclus. Als je vaak vergeet een sok of een T-shirt toe te voegen, kan dit een gemis zijn.

Geen QuickDrive

Deze wasmachine beschikt niet over de QuickDrive-functie die de wasduur tot 39 minuten kan verkorten. Hoewel het een SuperSpeed-functie heeft, zou QuickDrive een mooie toevoeging zijn voor diegenen die echt tijd willen besparen.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Met een geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren is de wasmachine niet de stilste op de markt. Als je een open plattegrond hebt of als de wasmachine dichtbij je leefruimte staat, kan dit mogelijk als storend worden ervaren.

Conclusie

De Samsung WW90T636ALH Autodose is een solide, geavanceerde wasmachine met tal van aantrekkelijke functies. Het Autodose-systeem, AI Control en SuperSpeed snelle cyclus maken je leven aanzienlijk gemakkelijker, terwijl de EcoBubble-technologie en de energie-efficiëntie bijdragen aan duurzaamheid en kostenbesparing.

Echter, het ontbreken van een AddWash-deur en QuickDrive kunnen voor sommigen een dealbreaker zijn. Het geluidsniveau tijdens het centrifugeren is ook iets om in overweging te nemen.

Al met al biedt de wasmachine veel waar voor je geld, vooral als je op zoek bent naar een machine met slimme functies die het dagelijkse wasproces vergemakkelijken. Hopelijk heeft deze Samsung WW90T636ALH Autodose review je geholpen om een weloverwogen beslissing te maken.