Wasmachine.com

Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

Bekijk de goedkoopste Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence is te koop bij

Review
Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

Voordelen Nadelen
Maakt weinig geluid
Voor een gezin
Heeft een stoomfunctie
Bediening via app
Basisklasse waskwaliteit
Heeft geen WiFi
De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence is een wasmachine die uitblinkt in laadcapaciteit, energie-efficiëntie en geluidsarm functioneren. Met een laadcapaciteit van 9 kg is deze wasmachine ideaal voor grote gezinnen of mensen die vaak grotere items zoals beddengoed moeten wassen. Het apparaat beschikt over een energielabel A en een ingebouwde beladingsensor, wat zorgt voor een energiebesparing die gedurende de levensduur van de machine kan oplopen tot 290 euro.

Ondanks de positieve punten heeft de machine ook enkele nadelen. Het mist een AutoDose-functie voor automatische dosering van wasmiddel, wat kan leiden tot verspilling. Daarnaast biedt het geen optie voor een volledige snelle wascyclus, wat onhandig kan zijn voor mensen die vaak haast hebben.

De diepte van de machine is 61 cm, wat voor sommige mensen te groot kan zijn, zeker als de ruimte beperkt is. Toch biedt deze wasmachine een goede balans tussen prestaties, efficiëntie en gebruiksgemak, wat het een sterke kandidaat maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, kostenbesparende optie.

Voordelen van de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

Als je op zoek bent naar een wasmachine die zowel effectief als efficiënt is, dan zou de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence een goede keuze kunnen zijn. De machine beschikt over diverse functies die het dagelijks leven vergemakkelijken. Hieronder gaan we in op enkele van deze voordelen.

Grote laadcapaciteit van 9 kg

Een van de grootste voordelen van deze wasmachine is de laadcapaciteit van maar liefst 9 kg. Dit betekent dat je een grote hoeveelheid wasgoed in één keer kunt wassen, wat bijzonder handig is voor gezinnen of voor degenen die grote items, zoals beddengoed, regelmatig moeten wassen.

Energie-efficiëntie

Deze wasmachine komt met een energielabel A, wat betekent dat het apparaat zeer energie-efficiënt is. Dankzij de ingebouwde beladingsensor wordt elke wascyclus aangepast aan de hoeveelheid wasgoed, wat verder bijdraagt aan energiebesparing. Over de levensduur van de machine bespaar je daarmee tot 290 euro, wat niet alleen goed is voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Stille werking

De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence maakt een geluidsniveau van slechts 67 dB tijdens het centrifugeren. Dit is een aanzienlijk lager volume in vergelijking met andere modellen op de markt, waardoor het apparaat ideaal is voor diegenen die thuis werken of de machine ’s nachts willen laten draaien zonder anderen te storen.

Refresh cycle met stoomfunctie

Deze wasmachine beschikt over een handige Refresh-cyclus met stoomfunctie. Hiermee kun je een gedragen shirt snel opfrissen zonder het te hoeven wassen. Dit is bijzonder nuttig als je een kledingstuk wilt dragen dat niet echt vies is, maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken.

Nadelen van de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence

Ondanks de indrukwekkende lijst van voordelen, zijn er ook enkele nadelen aan deze wasmachine. We bespreken hieronder maximaal drie belangrijke punten waar je rekening mee zou moeten houden.

Geen AutoDose-functie

Een belangrijk nadeel van deze wasmachine is dat het geen AutoDose-functie heeft voor automatische dosering van wasmiddel. Dit betekent dat je handmatig de juiste hoeveelheid wasmiddel moet toevoegen, wat soms lastig kan zijn en kan leiden tot verspilling.

Geen volledige snelle wascyclus

Hoewel de machine verschillende wasprogramma’s en -opties biedt, ontbreekt er een optie voor een volledige snelle wascyclus. Als je vaak haast hebt en je kleding snel schoon en droog wilt hebben, kan dit een significant nadeel zijn.

Diepte van de machine

Met een diepte van 61 cm kan deze wasmachine voor sommige mensen te omvangrijk zijn, vooral als de ruimte waarin je de wasmachine wilt plaatsen beperkt is.

Conclusie

De Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence is een indrukwekkende wasmachine die veel te bieden heeft. Met voordelen zoals een ruime laadcapaciteit van 9 kg, hoge energie-efficiëntie en stille werking, is deze machine een sterke kandidaat voor wie op zoek is naar een betrouwbare, kostenbesparende optie. De Refresh-cyclus is een extra voordeel dat het dagelijks leven zeker kan vergemakkelijken. Echter, zoals we hebben opgemerkt in deze Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence review, zijn er ook een paar nadelen zoals het ontbreken van een AutoDose-functie en een volledige snelle wascyclus.

Al met al biedt deze wasmachine een uitstekende balans tussen prestatie, efficiëntie en gebruiksgemak. Als je kunt leven met de genoemde nadelen, dan is de Haier HW90-B14939 i-Pro 3 Silence zeker een wasmachine die het overwegen waard is.