Wasmachine.com

Welke wasmachine moet ik kopen?

Het kan best lastig zijn om de juiste wasmachine voor jouw huishouden te vinden. Wasmachines zijn namelijk uitgebreide apparaten met veel verschillende aspecten en functies. Daarnaast is het assortiment aan wasmachines enorm! Het vinden van de juiste wasmachine, is als zoeken naar een spelt in een hooiberg… Laat ons je helpen! Met onze Wasmachine Keuzehulp, doen wij het grote werk al voor je. Vul jouw voorkeuren in, en wij geven je een aantal suggesties van keigoede wasmachines die voldoen aan jouw eisen.
Heb je echt nog geen idee wat je zoekt qua wasmachine? Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen om erachter te komen wat voor soort wasmachine het beste bij je past.
1. Hoe groot moet de wasmachine zijn? Hiervoor kijk je naar het vulgewicht, dit geeft aan hoeveel kg wasgoed er in de trommel past. Hoeveel kg vulgewicht je nodig hebt, is voornamelijk afhankelijk van de grootte van je huishouden.
2. Wil je een energiezuinige wasmachine? Energiezuinige wasmachines zijn vaak iets duurder in aanschaf, maar goedkoper in gebruik doordat het energieverbruik laag is. In de meeste gevallen ben je uiteindelijk goedkoper uit met een energiezuinige wasmachine, dan met een goedkope wasmachine met een hoog energieverbruik. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook beter voor het milieu.
3. Hoeveel toeren moet hij kunnen maken? Het toerental van een wasmachine geeft aan hoeveel rounds per minute (RPM) de trommel maakt tijdens het centrifugeren? Waarom is dit belangrijk? Hoe sneller de wasmachine centrifugeert, hoe droger je wasgoed uit de machine komt. En daardoor hoef je wasgoed minder lang in de wasdroger of aan de waslijn.
4. Wil je een stille wasmachine? Als je bang bent dat je nieuwe wasmachine te veel lawaai maakt, moet je kijken naar het ‘geluidsniveau centrifugeren’ van een wasmachine. Wasmachines wordt beoordeeld als ‘luid’, ‘normaal’, ‘stil’ of ‘extra stil’, wat heel handig is als je graag ’s nachts wast of de wasmachine in de ruimte naast een babykamer staat.
5. Welke functies, opties en programma’s zijn een must? Wasmachines worden steeds vaker uitgerust met verschillende opties, functies en programma’s om het wassen zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Denk hierbij aan bediening via een app, of speciale wasprogramma’s i.v.m. allergieën. Waar denk jij baat bij te hebben?
Kun jij een helpende hand gebruiken bij het vinden van de ideale wasmachine? Vul onze Wasmachine Keuzehulp in! Hierin geef je aan wat je belangrijk vindt, en wij geven je een aantal suggesties van wasmachines. Laat ons je helpen bij het vinden van jouw nieuwe wasmachine!